dagelijks

Sara haar nieuwe sneakers

Na het bezoekje aan de fototentoonstellling van Vivian Maier leidde m’n partner in crime van de dag me binnen in haar favoriete schoenenwinkel van Gent. Ik verwittigde al op voorhand: “nee, ni doen! i’m low on cash” Maar goed ja, het zijn schoenen! En draai of keer het gelijk je wil.. ik ben een vrouw en ja ik heb een zwak voor schoenen. Al heb ik toch wel een bescheiden “collectie” ze. Zeker in vergelijking met andere vrouwen.

Maar goed, Gent. Schoenen. De winkel: Giraldo. Een kijkje in de etalage en al snel zei ik “Zeg, gaan we ne keer binnen kijken?” Het is onnodig te zeggen dat ik al snel verkocht was aan hun collectie. Maar… ik bleef bij m’n standpunt… ik zou niets kopen. KUCH! Want daar kom ik ineens een rek tegen met allemaal Converse Chuck Taylor schoenen, aan een “meeneemprijs”! De limited edition sneakers met sticker motief vielen me meteen op. Felle kleuren, gekke afbeeldingen, limited edition, … en vooral… mijn maat was nog beschikbaar en jep… richting kassa. These beauties are MINE! Geef toe, voor amper €50 kon ik deze speciale editie toch niet laten liggen?!

Ok, ze zien er misschien een beetje gek uit. Zo’n fluo stickermotief. Maar om eerlijk te zijn vind ik ze écht de maks! Eerst twijfelde ik wel een beetje en ging “Sara, wtf heb je nu gekocht? Ge gaat da nooit durven aandoen!” door m’n hoofd. Tot de eerste dag dat ik ze aandeed. Love them! Hartjes voor mijn nieuwe sneakers!

20140815-Converse-LE-0740120140815-Converse-LE-07400 20140815-Converse-LE-07399
20140815-Converse-LE-07403