beauty

Sara shopt in New York

US Haul

… ja, ok … Niet letterlijk, want ik ben niet zélf naar the big apple geweest. Maar enkele weken geleden ging mijn allerliefste vriendinnetje C. richting New York en ze was zo vriendelijk om enkele dingen voor mij mee te nemen…

Ik zocht wat op en maakte een vrij bescheiden (beauty) wishlist op:

  • dé highlighter van het iconische merk NARS; Albatros
  • het blush/bronzer duo Orgasm/Laguna van NARS
  • refill oogschaduw van MAC (phloof! en espresso)
  • Het Strengthening and hydrating Hair oil in cream van Kiehl’s (oftewel extra vitamientjes voor m’n haartjes)
  • Facial Cream van Kiehl’s

US Haul

Hoe mooi is die verpakking van de NARS producten trouwens?! Ok ok… ik heb een zwak voor mooie verpakkingen. Ik zou – bijna – iets kopen omdat het in een mooie verpakking zit.. Oeps… Deze verpakking voelt trouwens erg stevig en sterk aan. En zacht! Zo zacht! En ja, het zijn niet de goedkoopste producten, dus ik hoop dat ze een eeuwigheid meegaan :-)

Ondertussen heb ik de highlighter al verschillende keren gebruikt en hij is écht  zo mooi als beweerd wordt. Vind ik. Mijn eerste NARS producten zijn een feit en ben er écht super tevreden over. De verpakking, de kwaliteit, hoelang het product blijft zitten, …

20131117-US-Haul-00152

Nars Albatros

20131117-US-Haul-00155

Wat zeker niet mocht ontbreken, zijn m&m’s met peanutbutter! Njam! M’n favoriete snoepjes/chocolaatjes met wat peanutbutter. Lekker, maar toch ook wel een caloriebommeke denk ik…

Anyway, thx Miss C. om dit alles mee te sleuren uit NY!