beauty, event, gesponsord

Sara ontdekt Kiehl’s

Eind juni was ik, samen met verschillende andere bloggers, uitgenodigd om kennis te maken met de nieuwe collectie van Kiehl’s. Razend benieuwd naar de nieuwe producten van Kiehl’s reed ik na het werk richting Antwerpen.

Een lekker drankje, iets punchachtigs, als aperitief. Wat daarna volgde, was niet alcoholisch want ik moest nog rijden. Anyway, Kieh’ls … Eens iedereen gearriveerd was, gaf Bart (Product Manager van Kiehl’s) uitleg over de nieuwe producten.

Kiehl's - June 2012

Dit najaar, lancering voor september (als ik goed opgelet heb), lanceert Kiehl’s nieuwe parfums, Aromatic Blends genoemd. Elke geur is gebaseerd op een land met zijn specifieke kenmerkende ingrediënten zoals bijvoorbeeld de vanillegeur uit afrika. Bij elke geur hoort ook een douchegel en bodylotion, zo word je helemaal ondergedompeld in deze heerlijke geuren. Mijn favoriet? Dat is Vanilla & Cedarwood, de geur van heerlijk zoete vanille!

Kiehl's - June 2012

Ook bijzonder is dat Kiehl’s sinds begin deze maand hun gamma zonneproducten heeft herzien; vanaf nu kan je maar 2 producten meer kopen bij Kiehl’s die je beschermen tegen de zon. Een zonnebescherming speciaal voor het gezicht, en een versie voor het lichaam. Beiden hebben beschermingsfactor 50! Zelf heb ik een zeer witte huid die zeer gevoelig is aan de straaltjes van de zon & ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk is om je goed in te smeren tegen zonnebrand! En dat moeten ze bij Kiehl’s ook gedacht hebben, beter goed beschermd in de zon komen met die SPF50 dus :-)

Na de presentatie volgde een BBQ met heerlijke gerechten waardoor ik wat beter kennis kon maken met beautybloggers; Hanne van SnowWhiteGlamour, de lovely Miss Nails & Cupcakes, Elfi van Glam at heart, Phil van Mirror-Reality, Petra van Sprinkles on a Cupcake, Liesbeth van Candy & Treats, …. Superfijn om hen te ontmoeten!

Voor we naar huis gingen, kregen we een heerlijke goodiebag mee. Jep, heerlijk want de vriendelijke mensen van Oona & Kiehl’s hadden cupcakes in de goodiebag voorzien die geïnspireerd waren op de nieuwe geuren uit het Aromatic Blends gamma. We kregen ook een leave-in crème & een zonnebescherming product mee! Sinds ik het zonneproduct gekregen heb, heb ik het in mijn handtas gestoken en gaat het overal met me mee! Superhandig, dat kleine formaat. Nog een voordeel aan deze zonnecrème is dat hij helemaal niet plakkerig is zoals de klassieke zonneproducten.

Natuurlijk ben ik meteen begonnen met het testen van de leave-in crème. De groene verpakking is diegene die je moet hebben bij droog en/of beschadigd haar. Mijn haartjes konden wel wat extra voeding/vitamientjes gebruiken en sindsdien wrijf ik deze crème (rijk aan olijfolie en avocado-olie) na elke wasbeurt in mijn haar. Door deze Strengthening and Hydrating Hair Oil-In-Crème te gebruiken moet ik zeggen dat ik het verschil merk. Mijn haar glanst terug mooi & ik heb de indruk dat er terug extra volume in m’n haar zit én heb ook de indruk dat m’n haar er stukken beter verzorgd uitziet. Yay!

Kiehl's - June 2012

Merci Oona & Kiehl’s voor de uitnodiging, kennismaking & fijne avond! Alle foto’s kan je hier bekijken.