dagelijks

Sara had een kattenleven

Maandagavond ging ik naar de dokter met een hoest die steeds erger werd. De bedoeling was om een verklaring te krijgen voor deze hoest en bijhorende vermoeidheid zodat ik de rest van de week terug normaal zou kunnen gaan werken zonder dat ik zou klinken als een zeehond…

Blijkbaar had ik ergens een infectie opgelopen wat de extreme vermoeidheid verklaarde, inclusief hoest. 2 dagen rust zei de dokter. Tot m’n eigen verbazing kwam ik tijdens deze twee dagen de zetel niet uit en was ik nog steeds moe. Het leek wel of alle energie uit m’n lichaam gezogen was.. Op aanraden van Filip (die vond dat ik er nog bleker en vermoeider uitzag dan enkele dagen ervoor) ging ik woensdagavond terug naar de dokter. Bloed geprikt. Misschien had ik gewoon een vitaminetekort? Zot hoe snel de resultaten van het bloedonderzoek binnen waren trouwens! Woensdagavond rond 19u bloed laten prikken en de volgende ochtend om 10u mocht ik al naar de dokter bellen!

Uit het bloedonderzoek bleek dat ik geen vitaminetekort had en dat het wel degelijk een virale infectie was en geen bacteriēle. Oef! De dokter zei me dat ik wat meer geduld moest hebben en m’n lichaam de nodige rust moest geven en dat ik me dan tegen het weekend wel beter zou beginnen voelen. En ja, na 3-4 dagen gekampeerd te hebben in de zetel met Pixeltje aan m’n zij begin ik me stilaan beter te voelen. De energie komt stilaan terug en ik begin er opnieuw wat gezonder (minder bleek) uit te zien, woohoo! En om dat te vieren heb ik m’n Deauty abonnement met 3 maanden verlengd… oeps :-) Stiekem vind ik het wel leuk om elke maand een “cadeautje” te krijgen, ook al heb ik het mezelf cadeau gedaan haha!

En zo heb ik enkele dagen een kattenleven gehad. Van bed naar zetel en omgekeerd. Merci Pixeltje voor het gezelschap :-)
Pixel