dagelijks

Sara loves Deauty

Enkele maanden geleden introduceerde Deauty de allereerste beauty box in België. Eindelijk kan je wel zeggen, maar hé ik ga niet beginnen zagen hierover!

Goed, Deauty. In september geïntroduceerd en eigenlijk was ik al meteen verkocht. Maar, ik wachtte toch de eerste reacties af. De reacties op de eerste box waren lovend, ook over de tweede box. Ik aarzelde niet langer en nam een abonnement van 3 maand. €45 of €15 per maand en gedurende wordt er in het midden van de maand een pakje bij je geleverd. Een pakje vol make-up en crèmekes, geweldig toch! Elke maand selecteert Deauty 4 tot 6 producten voor je en plaatst ze in de Deauty box. Deauty is trouwens een samenvoegsel van de woorden Discover Beauty.

De eerste box die ik ontvangen heb, is de Deauty box van november. Sinds de eerste week van de maand was ik al ongeduldig aan het wachten op de komst van deze box. Ik verwachtte dat de box al in het begin van de maand geleverd zou worden, maar ik moest wat langer wachten. Maar… in de week van 20 november was het dan zover. Een mailtje ontvangen dat m’n box verzonden was en de volgende ochtend lag hij al op mij te wachten op m’n bureau! Yay! Superenthousiast was ik!

In eerste instantie wilde ik de box gesloten laten tot ’s avonds. Maar ik vond het té spannend niet te weten welke producten er in deze box verborgen zaten. Ik kon het natuurlijk te weten komen door #deauty te gaan zoeken op twitter of gewoon m’n instagram feed open te doen. Mja, ik kon me niet langer inhouden en maakte het doosje op kantoor open. En dat onder goedkeurend oog van de collega’s. De Deauty box is zo mooi verpakt, het lijkt écht op een geschenk (dat je jezelf cadeau gedaan hebt). Super.

Deauty Box November

 Er zijn blijkbaar verschillende variaties van de Deauty Box, maar dit zat er in mijn exemplaar:

Wat ook leuk is, is dat er in de doos een briefje steekt met een beknopte uitleg over de producten die in je Deauty Box zitten + op de Deauty website vind je een samenvatting per product met wat meer uitleg.

Deauty Box November

Ben ik blij met de inhoud?

JA!

De producten uit de Ultra Facial reeks van Kiehl’s wilde ik me deze winter aanschaffen en nu kan ik ze eerst eens proberen. Ik ben ook héél érg benieuwd naar de nailpolish corrector pen, want mijn goedkopere versie van Essence is bijna aan vervanging toe. Eerst dacht ik dat het Youth Code serum een anti-rimpel product was, maar na de uitleg gelezen te hebben op de Deauty website lijkt het alles behalve een anti-aging product te zijn.

Voor wie ?

Voor iedereen die de huid een boost wil geven of donkere vlekjes en imperfecties wil doen vervagen.

En, vanaf morgen is het al december (damn, wat vliegt de tijd… lekker cliché, but oh so true) en kijk ik stiekem al uit naar de Deauty box van december!