beauty, gesponsord, webshop

Sara test Aromatic Blends

Eind juni kon ik al kennismaken met de nieuwe producten van Kiehl’s waaronder de Aromatic Blends. Er zijn 4 verschillende geuren verkrijgbaar in de Aromatic Blends reeks: Vanille & Cedarhout, Vijgenblad & Salie, Oranjebloesem & lychee, Nashipeerbloesem & Roze Grapefruit.  In een vorige blogpost kon je al lezen dat mijn favoriete geur Vanille & Cedarhout is en eind september kreeg ik dit leuke trio van de lieve mensen van Kiehl’s en Oona toegestuurd; een douchegel, body lotion en parfum.

20121028-Kiehls-Aromatic-Blend-02306

Als ik eerlijk ben had ik toch wel wat schrik dat ik naar een ordinair (maar oh zo lekker) vanillepuddingske of erger… naar zo’n arbre magique zou ruiken nadat ik me met deze producten zou wassen. Toegegeven? Dat was eigenlijk helemaal onterecht! En gelukkig maar.

De douchegel ruikt eerder kruidig en fris. De bodylotion daarentegen ruikt lekker zoet. En het parfum… ja, dat is eigenlijk een perfecte mix van de eerder kruidig geurende douchegel en het zoete van de bodylotion; perfecte match als je het mij vraagt! Het parfum is geen klassiek parfum; hierdoor stoort het niet als je gedurende de dag nog eens wat extra bijspuit.
20121028-Kiehls-Aromatic-Blend-02311
20121028-Kiehls-Aromatic-Blend-02317

Dat ik me na het wassen met deze producten niet als een vanillepuddingske of als een arbre magique voel, heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat Kiehl’s voor deze blend Vanille uit Oeganda gebruikt heeft. Deze Oegandese vanille met zijn soepele, bijna rokerigere aroma is kenmerkend en zeldzaam en staat in schril contrast met het gewone en commercieel gebruikte vanille-extract, dat zoeter en bloemiger is.

Ik heb het gevoel dat de bodylotion mijn huid lekker zacht en soepel maakt, wat een echte must is nu het buiten stilaan kouder wordt.

20121028-Kiehls-Aromatic-Blend-02319

 Prijzen van de Aromatic Blends lijn:

  • Parfum: €64
  • Bodylotion: €26
  • Douchegel: €24

Je kan de Aromatic blends zowel in de Kiehl’s webshop als in de Kiehl’s winkels kopen:

  • Antwerpen: Lombardenvest 80
  • Gent:  Koestraat 18
  • Brussel: Senteurs d’Ailleurs: 1A PLace Stéphanie, 1050 Brussel