dagelijks

Sara is niet verslaafd

Toen ik tijdens de wijvenweek deze blogpost schreef, maakte #hetlief de opmerking dat ik verslaafd was. Nee, niet aan drank, drugs, sigaretten of eten. Maar wel aan make-up. Zelf ontken ik alles en doe ik alsof ik niet weet waarover hij het heeft.

Zelf vond ik dus dat ik niet te veel make-up had. Het is toch logisch dat je in zoveel mogelijk kleuren oogschaduw hebt? En mascara’s kan je ook niet genoeg hebben, allemaal hebben ze een verschillend effect. Maar blijkbaar snappen enkel meiden dit :-) #hetlief zei me dat als ik vond dat ik niet zoveel make-up had als ik dacht, ik het maar eens op tafel zou moeten leggen.

Tuurlijk ging ik deze uitdaging aan! Dit is dus m’n huidige make-up en nagellak stash:

20120304-make-up-2581

Ok, een foto is best confronterend. Het is een heel pak make-up, maar toch ben ik er 200% zeker van ben dat er in Vlaanderen nog grotere verzamelaars van make-up zijn! Ja toch é?!

Sinds een tijdje ben ik ook begonnen met het uitbreiden van m’n nagellak collectie. Op een korte tijd ben ik van 1 verzorgend nagellakje naar een heel assortiment gegaan. Tegenwoordig kan ik geen enkel filiaal van het Kruidvat of een parfumerie binnengaan zonder me een nieuw nagellakje aan te schaffen. (sinds deze foto genomen is, zijn er nog enkel nagellakjes toegevoegd aan m’n voorraad)

Of het nu nagellak of oogschaduw is, je kan maar een beperkt aantal tegelijk aandoen. En ik merk dat ik toch vaak teruggrijp naar de vertrouwde dingen. Daarom zal ik niets nieuw meer kopen tenzij het potje helemaal leeg is. Challenge accepted!
Sowieso zal ik per maand verschillende euros uitsparen door niet toe te geven aan de lokroep van de nieuwe collecties nagellak. Net nu de eerste maand van het “stoppen met shoppen” project gestart is, vind ik dit een mooie persoonlijke uitdaging.

Iemand enig idee hoelang ik geen nieuwe make-up/nagellak meer zal aankopen?