wijvenweek

Sara komt niet zonder make-up buiten

Voila, we vliegen er meteen in met de #wijvenweek, beautyqueen in het diepst van m’n gedachten. Ik ben het verre van, ook al hou ik van m’n make-up stash en kom ik nooit buiten zonder iet of wat van make-up opgesmeerd te hebben.

Hieronder een foto van toen ik vorige week ziek thuis was, weggestoken achter een boekske, maar wel zonder make-up. (Nja, #hetlief had een nieuw fotografisch speelgoedje ontvangen & hij wilde dat meteen testen.)

Sara by Filip Bunkens (Pitslamp) on 500px.com

De ene ochtend verloopt het hier wat hectischer dan de andere. Veel hangt af van hoelang ik op de snooze knop gedrukt heb. Zoals meestal, te lang…

20120311-Cotton-Science-0062

Dit is wat ik op een doodgewone werkdag op m’n gezicht smeer alvorens ik een voet buitenzet. Ok ja, ik geef het toe. Het is niet alles. Op m’n haar smeer ik elke dag Mythic Oil van L’Oréal. En natuurlijk mag die body crème niet ontbreken in het dagelijks ritueel.  En eerst gaat er nog een “ochtendritueel” aan vooraf.

Een dagcrèmeke, wat oogschaduw, als het nodig is wat wondermiddel om m’n wallen wat te verbergen en wat mascara. Al bij al valt het toch goed mee?

Ok ja, niet zomaar wat oogschaduw. Liefst een 2-tal kleuren (als ik wat tijd over heb, 3 kleurtjes). En als ik de kleur(en) van m’n oogschaduw wat kan afstemmen op m’n outfit of humeur ben ik helemaal klaar voor de dag! Het wondermiddel om m’n wallen te camoufleren gebruik ik niet elke dag, maar wel regelmatig. Zeker als ik m’n bril inruil voor lenzen :-)
Soms vind ik van mezelf dat ik er wat bleekjes uitzie en dan smeer ik ook nog wat fond-de-teint, maar dit is best uitzonderlijk.

Hierna nog een koffie en ik ben klaar om aan m’n dag te beginnen :-)