dagelijks

Sara doet mee aan de wijvenweek

Wijvenweek

Komende week staat het hier op m’n blog geheel in het teken van de wijvenweek.

Wat is wijvenweek?
Het idee voor wijvenweek ontstond ergens in 2008, toen na het bekendmaken van de uitslagen van de bwards (ofte belgian blog awards) werd opgemerkt dat het alweer allemaal wijvenblogs waren die de plak zwaaiden. Nogal wat van die wijven vonden dat het nochtans meeviel, dat wijvengehalte van hun blog, en beslisten om eens een week lang te tonen hoe ver ze konden gaan, in dat roze, en bloggen over wijvendingen. Wijvenweek was geboren en de vrouwelijkste week ooit in blogland werd zo’n succes, met meer dan honderd deelnemende blogs, dat we het gewoon nog eens opnieuw doen, vier jaar later. 

Het thema voor deze wijvenweek is “maskers af”. In totaal doen er meer dan 200 blogs mee die elke dag zullen meeschrijven aan de wijvenweek. Wil je ze allemaal lezen? Check dan zeker wijvenblogs, want daar zullen alle blogposts verzameld worden.

Ik kan je nu al zeggen, ik kijk er énorm naar uit om de blogposts van andere mensen te lezen. Want iedereen zal namelijk over hetzelfde schrijven, maar iedereen op hun eigen(zinnige) manier.