event

Barcamp

Binnenkort is er een nieuwe BarCamp, hij gaat weer door in Gent.
Ik zeg wel weer, maar het is de eerste keer zijn dat ik effectief aanwezig zal zijn.

Van het moment dat Filip zag dat er een nieuwe Barcamp werd georganiseerd, heeft hij ook mij ingeschreven.

BarCamp is an international network of user generated conferences (or unconferences) – open, participatory workshop-events, whose content is provided by participants. The first BarCamps focused on early-stage web applications, and related open source technologies, social protocols, and open data formats. The format has also been used for a variety of other topics, including public transit, health care, and political organizing.

Nu, ik ben geen technisch persoon… Wat kan ik dan gaan vertellen op Barcamp?
Misschien iets over de wondere wereld van AdWords?

Ik zit al een hele tijd op een idee te broeden, maar door het gebrek aan technische kennis kan ik het niet uitvoeren. Misschien kan ik hier wel ideeën opdoen om het toch te realiseren of kan iemand me helpen?

Nog even nadenken over wat ik ga vertellen dus.