beauty

Sara geeft weg: Braun Silk Epil 7

Vorig jaar vierde ik het nogal groots en werd elk uur (of was het elk halfuur) een leuk item verloot onder de aanwezigen op  #saravdv30. Dat het de maks was! Om er een goede gewoonte van te maken geef ik ook dit jaar iets weg voor m’n verjaardag, de nieuwe Braun Silk Epil! Tijdens de zomer kon ik het nieuwste epileertoestel van Braun uitproberen… Eerst een korte review, dan een give away! ;-)

Eerst en vooral is het misschien belangrijk om weten dat ik totaal geen ervaren epileermachien-madame ben. Geef mij maar een scheermesje, dat is het snelste. Vind ik. 

Braun Silk Epil 7

Mijn vooroordelen tov een epilator werden eigenlijk meteen met de grond gelijk gemaakt. Om een epilator te kunnen gebruiken dacht ik dat het haar op m’n benen al redelijk “lang”  (lees: langer dan als je het zou afdoen met een scheermesje) zou moeten zijn én dat ik zo’n ding niet onder de douche zou kunnen gebruiken. Tot mijn verbazing stond op de doos dat deze epilator de “best short hair removal” epilator is en dat ik hem zou mogen meenemen onder de douche. Let’s try!

Ok, nu gaan jullie lachen… maar om de epilator te testen had ik m’n ene been geschoren met een scheermesje (zoals gewoonlijk) en m’n andere been met de epilator. Op het been dat ik met het mesje geschoren had, voelde ik na nog geen 2 dagen de eerste stoppels al terugkomen. Het been dat ik epileerde met de silk epil bleef enkele dagen langer glad. Dus ja, ik ben wel redelijk overtuigd van het toestel! Oh, wat ik ook handig vind aan het toestel is het lampje dat in het toestel verwerkt is. Door het lampje kan je perfect zien waar je al geschoren hebt en waar je nog wat werk hebt ;-)

Alleen… toch een paar minpuntjes… het toestel maakt best veel lawaai en -bij mij althans- duurt het epileren toch net iets langer dan het scheren.

Braun Silk Epil 20140819-Braun2014-07407

Wedstrijd

Omdat het vandaag mijn verjaardag is en ik het leuk vind om jullie hier ook van te laten genieten, heb ik een vraag voor jullie… Wat is jouw ultieme tip voor gladde benen?

Waag jij je kans?

  • Stuur een mailtje naar blog @ saravdv. be met in het onderwerp “Braun Silk Epil wedstrijd” en beantwoord de vraag “Wat is jouw ultieme tip voor gladde benen?”
  • Like de “Sara Blogt” facebook pagina

Fijn, maar niet noodzakelijk:

Twitter dit bericht, of een variant. Zolang ik maar een mention ontvang met de link in het bericht ;-)

Yay @saravdv is jarig en geeft een Braun Silk Epil 7 weg! Doe jij ook mee? http://bit.ly/1sIObPO ” 

De wedstrijd loopt tot zondag 5oktober, de winnaar zal via random.org gekozen en via e-mail verwittigd worden.

Wedstrijd Braun Silk Epil