gesponsord

Sara geeft weg: HP Pavilion 15 : DE WINNAAR

Eerst en vooral nen ongelooflijk dikke merci aan iedereen die meegedaan heeft met de HP wedstrijd! De mensen van HP en natuurlijk ikzelf ook zijn waren super aangenaam verrast door al jullie creatieve inzendingen!
Ik heb héél veel leuke dingen mogen ontvangen; teksten, gedichten, collages, youtube videos, liedjes, instagram video’s, blogpost, …. Echt, jullie hebben jullie best gedaan! I’m impressed!

Maar… samen met de mensen van HP hebben we een winnaar, een nieuwe eigenaar voor deze laptop, gekozen. En het mag gezegd door de vele, leuke inzendingen was het geen makkelijke beslissing… Anyway, jullie zitten te wachten op de winnaar, niet? :-)

Proficiat Annelies De Clercq!! Jij bent de winnaar van deze wedstrijd! Met je leuke gedicht, vergezeld van een pinterest board vol frustratie wist je zowel mij als de lieve mensen van HP te overtuigen! Proficiat!
Veel plezier ermee en nog énorm veel succes met je lerarenopleiding!

Screen Shot 2014-01-22 at 22.53.37