saravdv30

Sara is (bijna) jarig

saravdv30

Ah, september. Het minste wat ik kan zeggen, is dat September goed van start is gegaan! Dankzij Peugeot net terug van een roadtrip in de mooie Elzas streek, later meer daarover!

September is één van m’n favoriete maanden; vaak kunnen we in september nog genieten van een mooie nazomer, beginnen de bladeren aan de bomen de mooiste kleuren aan te nemen, … En natuurlijk niet te vergeten… dit jaar vier ik m’n 30ste verjaardag!!! Whaaa, the big 3-0 is coming very close now! (Psst, de 29ste)

Om het vrienden en familie wat makkelijker te maken, heb ik al een bescheiden (kuch) wishlist gemaakt (in willekeurige volgorde):saravdv30

 1. Les météorites van Guerlain
  Dit poeder in de vorm van bolletjes ruikt naar viooltjes en zou het licht op je gezicht opvangen om je een perfecte, stralende teint. What’s not to love about this?!
 2. Fitbit Flex
  Een leuk gadget (en het ziet er lekker strak uit) dat registreert wat je doet; stappentellen, slapen, je kan doelen instellen en op deze manier zou je jezelf kunnen stimuleren om meer te bewegen. Het zou ook tegen water kunnen, dus kan ik hem binnenkort meenemen naar de Aquafitness waarmee ik volgende week start!
 3. Analoge fotografie heeft ondertussen een vaste stek in m’n leven ingenomen en toen ik enkele weken geleden de nieuwst telg van de Fuji Instax familie zag, werd ik instant verliefd. Hoe mooi is deze Fuji Instax 90?!
 4. Een nieuwe lens voor m’n Sony Nex 5N, al ben ik er nog niet uit of ik een macro lens wil om foto’s van superdichtbij te kunnen maken of een fixed lens van 50 mm met een lensopening 1.8 lens wil. Ik denk wel dat ik de laatste erg veel zou gebruiken omdat het een lichtsterke lens is.Of misschien moet ik ineens maar het nieuwste paradepaardje van Sony op m’n wishlist zetten: de DSC-QX10 (pancake lens) of de DSC-QX100 (zoom lens). Dit is een lens die je kan pairen met je Android of iPhone of je kan hem zelfs gebruiken zonder je GSM!! Revolutionair in mijn ogen, dikke WANT dus!! Check het filmpje over de DSC-QX10 op Youtube
 5. en 6. Het is bekend dat je regelmatig je verzorgingsroutine moet bijstellen, in de winter smeer je bijvoorbeeld een andere dagcrème dan in de zomer. En naarmate je ouder wordt vraagt je huid ook om een andere verzorging. (Man, ik klink gelijk een bomma’ke) Maar bon, wat ik wil zeggen is dat ik beide producten al eens geprobeerd heb en heb gemerkt dat ze goed waren voor m’n huid. Van de Estée Lauder Revitalizing Supreme crème heb ik alleen nog maar een staaltje gebruikt en dat zag er goed uit, dus wil ik graag eens de fullsize proberen.
 6. De oogcrème van Qiriness (caresse regard sublime) heb ik wel al een fullsize product van opgebruikt en de huid onder m’n ogen lijkt gevoed door dit product waardoor de make-up niet in de lijntjes onder m’n ogen kruipt. Need a new one!
 7. Omdat ook Swatch hun 30-jarig bestaan viert dit jaar, hebben ze voor de gelegenheid een speciaal horloge uitgebracht. Op de horlogekast staan de jaartallen sinds 1983 tot 2013 vermeld = hebben! Het zou echt de max zijn moest ik m’n horloge collectie kunnen uitbreiden met dit mooie exemplaar!
 8. Aaah, Le Creuset. Over een cultproduct gesproken. En tot nu toe heb ik nog geen enkele kookpot van Le Creuset in m’n keuken staan, nu ja het zijn nu ook geen goedkope kookpotten… Ik zie me al m’n stoofvlees in deze mooie gietijzeren zwar(t)e pot koken.
 9. Macarons. Ik moet toegeven dat ik deze zoete zonde nog altijd niet gegeten/geproefd heb. En daar moet dringend verandering in komen, niet? ;-)

Dit is een beknopte versie van m’n wishlist. Heb er enkele producten op gezet die ik al héél lang wil – zoals de kookpot van Le Creuset en Les Météorties van Guerlain – als enkele leuke (geeky) gadgets. Oh ja, een iets uitgebreidere wishlist hou ik bij op Pinterest. Als ik iets leuk zie, zet ik het erbij ^^

 Welke producten zou jij op je wishlist zetten? Inspire me! ;-)

Nu, het lijkt wel of ik alleen content zou zijn met luxe cadeautjes… Natuurlijk mag je me ook altijd verrassen met m’n favoriete m&m’s of een pak dinosauruskoeken (met melkchocolade). Maar dan wel met een strikje rond hé ;-)

966ae3abbc11ec4c52b73b401988cdd4_1356017234-21_2Q__list-noup