beauty, gesponsord

Sara gaat op reis en neemt mee…

Kiehl's travel solutions

… het Kiehl’s travel setje! Morgen stap ik opnieuw op de vlieger voor de blog (spannend!!) en neem ik dit setje mee. Sinds ik het ontvangen heb, neem ik deze reisproducten overal mee naartoe. Nu ja, niet overal maar ik neem ze wel vaak mee als ik onderweg ben of gewoon mee naar kantoor. Want ook daar ziet je huid af dankzij de airco… Wat is het precies en wat doen ze? Dat lees je hieronder…

Kiehl's Travel Solutions

Kiehl’s Travel Solutions

Deze 4 producten zijn speciaal ontwikkeld om de huid de essentiële vochtigheid en voedingsmiddelen te bezorgen in de harde omstandigheden tijdens en na de reis. Zeker tijdens een reis of het nu met de wagen of met het vliegtuig is, je huid ziet af. Zoals uitdroging door de airco, je huid kan extra gevoelig zijn, een jetlag, …

Om al deze dingen tegen te gaan, heeft Kiehl’s dit vrolijke kwartet ontwikkeld. Reisgeteste formules met kalmerende, verzachtende en antimicrobiële eigenschappen om de huid onmiddellijk te beschermen tegen deze niet zo geweldige omgevingsomstandigheden.

De producten

Deze travel collectie van Kiehl’s bestaat uit 4 producten die je huid de hydratatie geven die je nodig hebt; een moisturizer, hand crème, lippenbalsem en facial mist. En zowel de facial mist als de lippenbalsem behoren ondertussen tot m’n favorieten!

Ter info: 
De vier producten van de  collectie werden getest tijdens een vlucht om de doeltreffendheid te verzekeren in een van de meest extreme omstandigheden.

Facial Mist (€15)

Dit product gebruik ik écht dagelijks, zo ’s avonds net na het reinigen van m’n huid enkele spraykes op m’n snoet net voor ik ga slapen. Door de mix aan ingrediënten geeft het een fris en verfrissend gevoel. En als het superwarm was deze zomer, sprayde ik dit product een paar keer per dag op m’n gezicht :-)

Deze gezichtsspray is samengesteld uit de cactusbloem die de huid gehydrateerd houdt in ongewoon droge omstandigheden; de Tibetaanse ginseng – een bergplant die de huidcelademhaling verbetert op grote hoogten – en een huidzuiverende mix van lavendel, geranium en rozemarijn die de huid verjongen in de lucht en tijdens de dagen van herstel na de reis.

20130806-Kiehl's-Travel-04908

Eucalyptus Lip Relief Class (€9,50)

Aah, lippenbalsem. Een van de dingen waaraan ik verslaafd ben vrees ik. Doordat er eucalyptus verwerkt zit in deze lippenbalsem, krijg je een licht tintelend gevoel (je moet er wel voor zijn) en deze lippenbalsem ruikt ook zo lekker fris. Love it! Uiteraard met als resultaat dat je lippen lekker zacht zijn :-)

20130806-Kiehl's-Travel-04906

24/7 Activated Moisturizer (€24)

Een crème die goed voedt, maar niet vettig aanvoelt en dankzij de ingrediënten ook nog eens voor verfrissing zorgt. Meer moet dat niet zijn hé tijdens een tripje.

20130806-Kiehl's-Travel-04905

Handcrème (€20)

Handcrème, naast m’n lippenbalsem verslaving heb ik ook een handcrème verslaving vrees ik. In elke kamer van het huis en op m’n bureau heb ik verschillende versies handcrème liggen. Deze handcrème uit de travel tested solutions collectie heb ik dan ook meteen in m’n handtas gestoken. Het is absoluut geen dikke crème, maar eerder een gel. Het lijkt wel alsof je een hand sanitizer gebruikt (fris gevoel) die je handen de nodige hydratatie geeft.

En ja, net zoals alle producten uit deze collectie bevat ook deze handcrème een mix van essentiële oliën van lavendel, geranium en rozemarijn om de handen te helpen beschermen tegen de vaak voorkomende onzuiverheden tijdens het reizen. In combinatie met de cactusbloem om de huid gehydrateerd te houden in ongewoon droge omstandigheden en de Tibetaanse ginseng – een bergplant die de huidcelademhaling verbetert in grote hoogten, geeft onze bevochtigende “gelcrème” de handen een zacht, glad en proper gevoel.

20130806-Kiehl's-Travel-04907

Uiteraard zijn de verpakkingen kleiner dan 100ml en mag je deze dus in je handbagage steken (wel in een doorzichtig plastiek zakje) :-)

Het zijn niet de goedkoopste producten, maar ik vind wel dat ze zeker hun geld waard zijn. Alle producten kan je in de Kiehl’s winkels kopen of via de Kiehl’s webshop