beauty, gesponsord

Sara gaat wild

Max factor wild
Max factor wild
Max factor wild

Begin deze maand kreeg ik een superleuk pakketje toegestuurd. In het pakje zat de nieuwste make-up van het merk Max Factor. Tot nu toe had ik al érg veel over het merk gelezen, maar nog niet zelf geprobeerd. Tot nu dus. Ondertussen draag ik de make-up bijna dagelijks. Bon, waarover heb ik het eigenlijk?

Max Factor Wild Collection

Max Factor heeft onlangs de Wild Collectie uitgebracht, deze collectie bestaat uit Wild shadow Pots (potjes met 1 oogschaduw in, de mono’s) Wild Shadow Pencils (oogschaduw in potloodvorm) en een mascara die zorgt voor extra volume!

Wild oogschaduw

Zowel de mono’s als de oogschaudwpotloden heb ik ondertussen vrij uitgebreid getest. En ik ben écht impressed door de kwaliteit van de oogschaduw. Beide types van oogschaduw blijven erg lang zitten, een volledige werkdag én langer! Nog een pluspunt; hij kruipt – bij mij – niet in de lijntjes.

De oogschaduwpotloden kan je gebruiken op je bewegend ooglid, maar kan je ook als eyeliner gebruiken. Nu, ik ben niet erg handig met eyeliner toestanden en mij is het niet gelukt om een lijntje te trekken met deze toch wel vrij dikke potloden (heb ook niet bijzonder veel moeite gedaan omdat ik de oogpotloden gebruik op m’n volledige ooglid)

En ondanks dat de mono’s een andere textuur hebben dan de pencils, kan je beide oogschaduwen perfect met elkaar combineren en blenden.

Look 1

Dit is m’n dagelijkse look en is in minder dan 5 minuutjes klaar. Ideaal om te gaan werken dus. Op het bewegend ooglid heb ik het bruine potlood gebruikt, Vicious Moss. In de arcadeboog heb ik dan de bruine mono in kleur Burnt Park gebruikt. Afgewerkt met een bruine gel eyeliner en de Clump Defy Mascara.

Max Factor Wild
Vicious Moss (potlood) x Burnt park (mono)
20130824-MaxFactorWild-05120
Vicious Moss (potlood) x Burnt park (mono)

Look 2

Ook al zou ik in eerste instantie deze kleurcombinatie niet zelf gekozen hebben, vind ik wel dat het m’n ogen mooi laat uitkomen. Bij deze look heb ik het blauwe oogpotlood, Blue Ici Ivory, als basis gebruikt op het volledige ooglid. Daarna heb ik de groen/blauwe oogschaduw gebruikt, Turquoise Fury. Afgewerkt met een zwarte gel eyeliner en de clump defy mascara van max factor.

Max Factor Wild eyelook
Blue Ici Ivory (pencil) x Turquoise Fury (mono)

 

Max Factor Wild Collection
Blue Ici Ivory (pencil) x Turquoise Fury (mono)

Doe ne keer zot

Op een vrije dag heb ik een beetje geëxperimenteerd met de mono oogschaduw potjes, ik heb de bruine en groen/blauwe verwerkt in 1 look. De blauwige kleur in de binnenste ooghoek en de bruine tint aan de buitenkant van het oog en in de arcadeboog. Afgewerkt met een zwarte gel eyeliner en de clump defy mascara.

Ook al is de foto met de iPhone genomen en was m’n haar nog niet helemaal droog, vind ik het wel een mooie foto. Merci Filip om de foto te maken!

Profielfoto
Turquoise Fury (mono) x Burnt park (mono)

Max Factor Clump defy

Ik heb ook meteen de nieuwe mascara, clump defy gekocht. Ik ben voor de waterproof versie gegaan, die herken je aan de blauwe details op de paarse verpakking. En ik moet zeggen: de mascara doet wat hij belooft!

Max Factor Clump Defy
Max Factor Clump Defy

Hij scheidt alle haartjes mooi en euhm hello volume! Nee serieus, dankzij het plastic borsteltje worden de wimpers mooi gescheiden van elkaar en deze mascara geeft ook wat extra volume. Als ik deze mascara gebruik, hoef ik m’n wimpers niet eerst te krullen. Alweer een minuut gespaard tijdens de drukke ochtendspits ;-) Jep, deze mascara is ondertussen m’n favoriete mascara!

Verkoopinfo:

  • de mono’s zijn beschikbaar in 4 kleuren en kosten €7,99 per stuk (adviesprijs)
  • de pencils zijn verkrijgbaar in 6 kleuren en kosten €8,99 per stuk (adviesprijs)
  • de clumb defy mascara kost €14,99

Heb jij al make-up van Max Factor uitgeprobeerd?