beauty, event

Sara ontdekt de grootste Rituals Store

Opening Rituals Store Antwerp
Opening Rituals Store Antwerp
Opening Rituals Store Antwerp

Eind juni opende Rituals een vernieuwde winkel net tussen de Meir en de De Keyserlei, in de Leysstraat 17. Niet zomaar een winkel, maar de allergrootste Rituals winkel! Ik ging een kijkje nemen op de avond van de opening.

Sara ontdekt de nieuwe Rituals Store in Antwerpen
En bij een feestelijke opening hoort natuurlijk… :-)

Het is altijd de bedoeling van Rituals dat als je een winkel van hen binnenstapt, dat je je meteen op je gemak voelt, dat je je een beetje thuis voelt zeg maar. En eerlijk gezegd was ik super benieuwd hoe ze dat zouden doen met een winkel die maar liefst 106m²!

groot is. En ik moet zeggen; I’m impressed! Ze hebben de grote ruimte ingedeeld in verschillende ‘hoeken’ waardoor je steeds een cosy gevoel hebt.

20130619-OpeningRitualsStoreAntwerp-04846
Rituals Store Antwerpen

Het volledige gamma is verspreid over de winkel, bij het binnenkomen maak je meteen kennis met de Rituals home lijn, wat verderop vind je de soulwear collectie, en helemaal achteraan vind je het gedeelte waar de make-up mooi uitgestald is. Inclusief een director’s chair waarin je plaats kan nemen voor gepersonaliseerd make-up advies. In deze winkel in Antwerpen zijn er twee testeilanden waar je de bodyproducten rustig kan uitproberen.

20130619-OpeningRitualsStoreAntwerp-04856
Home by Rituals
In deze Rituals store zijn er 2 testeilanden waar je de producten kan uitproberen
In deze Rituals store zijn er 2 testeilanden waar je de producten kan uitproberen
20130619-OpeningRitualsStoreAntwerp-04861
Make-up eiland in de Rituals store Antwerpen
20130619-OpeningRitualsStoreAntwerp-04845
Zet je even neer voor persoonlijk make-up advies :-)

Aan het einde van het event kreeg ik een super leuke goodiebag mee naar huis met enkele producten in die ik mag uitproberen! Maar… ik kon me niet inhouden en kocht ook meteen een reinigingsmelk (€10,50) en een travelsize flacon foamy cleanser (weet de prijs niet meer exact, ik dacht €5). Ik steek het gewoon op de heerlijke geuren die verspreid worden in de winkel die me verleid hebben én de kwaliteit van de producten. Ik heb de reinigingsmelk al verschillende keren geprobeerd en de geur hypnotiseert me gewoon; waarmee ik bedoel dat het een heerlijk geurend productje is hé ;-) Ook het oogpotlood is ge-wel-dig! Dat blijft dus een volledige dag perfect zitten he! Love it!

Is er geen Rituals winkel bij jou in de buurt? Alle producten zijn ook beschikbaar via de Rituals Webshop!

Rituals Store Antwerpen
Rituals Goodiebag
Mild cleansing Milk Rituals
I just could not resist :-)