beauty

Sara ontving de Juli Deauty Box

Deauty Box July

Deauty Box July

De Deauty box van juli draaide rond het thema ‘respect’. Het Deauty Team heeft een selectie gemaakt  uit de beste natuurlijke en ethisch verantwoorde cosmetica en hiermee de juli-box gevormd.

Deauty Box ‘Respect’

Bij het opendoen van de box zie je dat het gewone – witte – papier waarop de uitleg over de producten staat, vervangen is door een eco-friendly versie. Het groene papier is gemaakt van gerecycleerd materiaal en overblijfselen van fruit en noten. Ook het opvulsel van de doos werd vervangen door een eco friendly uitziende versie. Het thema werd alvast mooi doorgetrokken, good job Deauty!

De Deauty Respect producten

20130806-Deauty-July2013-04887

Als ik eerlijk ben, moet ik toegeven dat de Deauty box van Juli me ontgoocheld heeft. Waarom? Dat lees je hieronder. In deze box ontdekte ik 5 full size producten, wauw… uhum…! En wel deze:

  • Bruin oogpotlood van het merk Avril
    Een oogpotlood, het enige speciale is dat het ‘bio’ is. Ik moet wel zeggen dat de pigmentatie van dit potloodje dik ok is, mooie kleur ook!
    Heb je gevoelige ogen, dan zou dit oogpotlood zeker een aanrader zijn!
  • Nagellak van het merk Avril
    Volgens de Deauty website is de textuur van de Avril nagellakjes niet te lopend en niet te vast. Tot nu toe heb ik deze nagellak nog niet geprobeerd, dus kan ik niet zeggen of dit lakje zich makkelijk laat lakken.
  • Shea Body Scrub van The Body Shop
    Ook dit product zou een fullsize zijn, nu ja.. een een fullszize travelsize dus. De Shea Body Scrub vind ik écht geweldig, een heerlijke scrub met een eerder zachte, subtiele geur. Deze body scrub met suiker en voedende shea-boter (of karité-boter) behoort tot m’n favorieten!
  • Arganolie  van het merk Alepia
    Na zoveel goede dingen gelezen te hebben over, was ik razend benieuwd om dit product te testen!
    Alleen… de geur houdt me tegen. Het ruikt, correctie het stinkt écht YUK terwijl ik eerder een heerlijk ruikende olie verwacht had die ik met plezier over m’n haar en lichaam zou uitsmeren. Bon, ik ga me toch over de geur moeten overzetten, want naar ’t schijnt is deze olie echt de moeite!
  • Tandpasta van het merk Cattier
    Tandpasta. I mean … seriously Deauty… tandpasta?!!

Dus ja, ik heb eerder een gemengd en een beetje een teleurstellend gevoel overgehouden aan deze deauty box. Maar langs de andere kant.. Deauty is all about discovering new brands. En ik moet eerlijk zijn dat ik 4 van de 5 merken in deze box kende ik niet. Maar de producten…? Nja, daar heb ik een beetje m’n twijfels over.

Deauty bestaat 1 jaar

Ondertussen bestaat Deauty al 1 jaar en om dat te vieren hebben ze speciale boxen samengesteld met de toppers uit al hun boxen. Een overzicht kan je op de “Best of Deauty” vinden.  Mijn favorieten uit de boxen die ik al ontvangen heb, zitten een beetje verspreid over alle boxen. Maar als ik voor 1 box zou kiezen, zou ik voor Deauty Box #4 gaan.

In augustus ontvang ik de laatste box van m’n 3 maanden abonnement (again) en op dit moment ben ik niet zeker of ik m’n abonnement zal verlengen. Al doen ze bij Deauty wel hun uiterste best om me via hun facebook pagina vré curieus te maken met hun teasing…

Heb jij een speciale Deauty Box besteld?