dagelijks

Sara online

Yes! M’n nieuwe lay-out staat online! Dankzij de hulp van Filip ziet de blog er nu uit zoals ik het wil. Overzichtelijk, licht én roos. Ook al is het een theme dat ik aangekocht heb, herken ik er mezelf volledig in! Sinds lange tijd heb ik terug een header die ik regelmatig kan aanpassen, yay! De foto’s die ik in de header zal plaatsen, zullen altijd van mij of van Filip zijn. Mijn geliefkoosde blog heeft nu zelfs een logo + favicon! Whaaaaa, crazy! :-) Snel een overzichtje van waar je me nog kan vinden. De reden? Google Reader stopt ermee op 1juli!

Sara via Facebook 

Maar goed, omdat Google Reader ermee stopt heb ik dus (eindelijk) een Facebook pagina aangemaakt! Heb de pagina al een tijdje en stiekem heb ik die de afgelopen tijd met wat foto’s en andere content gevuld.
Waarom een FB pagina voor m’n blog? Simpel, omdat ik er mezelf op “betrapt” heb dat ik via de pagina’s van andere blogs al hun updates volg in plaats van via m’n reader.

Sara via Twitter

M’n twitter account heb ik samen met deze blog aangemaakt, zo’n 6 jaar geleden. Updates over de dingen waar ik mee bezig ben, updates tijdens een event dat ik bezoek voor m’n blog, sneak peaks, random information over me.. Allemaal te volgen via twitter :-)

saravdv twitter

Sara via Instagram

Als je m’n instagram feed bekijkt, zal je al snel merken dat ik van leuke nagellak/nailart, lekker eten en fotografie hou! Heb ik al gezegd dat Instagram m’n meest favoriete app op m’n iPhone is?

saravdv instagram

Sara via Pinterest

Uren kan ik slijten op deze website, gene zever. Uren kan ik kijken naar de mooie afbeeldingen die je kan terugvinden op Pinterest. Een bron van inspiratie voor vanalles en nog wat. Ik gebruik het ook als wishlist (waarvan Filip natuurlijk op de hoogte is hihi). Alleen mis ik de functie nog om m’n wishlist board via HTML toe te voegen aan m’n blog.

RSS Reader en Bloglovin

Vanaf volgende week stopt m’n geliefde feed reader; Google Reader ermee. Daarom heb ik afgelopen weekend (eindelijk) m’n Google Reader account overgezet naar Feedly. Meteen ook de apps op iPhone en iPad toegevoegd. Toegegeven, het is even wennen maar ik begin er stilaan fan van te worden van die feedly! Maar je kan m’n blog niet alleen volgen via Feedly, snel een overzichtje van de sociale media waarop ik  (veel) te vinden ben. Lees jij nog via RSS feeds? Aarzel dan niet om m’n blog toe te voegen door gewoon de link http://www.saravdv.be in te geven in je feedly account.

Via Bloglovin volg ik vooral beauty- en fashion blogs. Op dit netwerk ben ik nog maar sinds kort écht actief, maar ook via Bloglovin kan je dus de updates van m’n blog volgen ;-)

saravdv bloglovin

En … Last but not least:

Sara via Google+

Sinds een tijdje kan je mijn blogupdates ook via GooglePlus volgen. Sinds de update van enkele weken geleden vind ik Google+ er écht goed uitzien, makkelijk in gebruik. én een extra pluspunt… het is goed voor je SEO natuurlijk ;-)

Oh ja, zowel bovenaan de header als in de footer vind je altijd de links terug naar deze profielen.

Dan heb ik nog 2 vraagjes voor je:

  1. Wat vind jij van m’n nieuwe lay-out?
  2. Welk social netwerk vind jij het leukst of spreekt jou het meeste aan?