gesponsord

Sara logeert in Leuven

Afgelopen weekend mochten Filip en ik van de lieve mensen van Enchanté logeren in het nieuwe Ibis Budget in Leuven. De bedoeling was om er een shoppingtrip aan te koppelen, maar door een slight change of plans en een misverstand werd de shoppingtrip wat ingekort. Maar… ik heb toch nog een paar oorbellen gevonden (lees: gekregen van Filip. YES!), koffiebonen en een concealer kunnen scoren.

Ibis Budget Leuven

Bon, Ibis Budget Hotel in Leuven. De zeer vriendelijke dame aan het onthaal gaf ons de sleutel van de kamer en als we de kamer opendeden viel m’n mond zowat open. Misschien wat overdreven, but you get it denk ik ;-)

Ibis Budget Leuven

Als ik aan een budget hotel denk, denk ik aan mini kamers waar alles in gepropt is. Bij dit Ibis hotel is dat dus niet het geval. De kamer is vrij ruim en een beetje ingericht als een studio. Een groot tweepersoonsbed, en wat verder een lavabo mét Dove handwasgel (loved it!), een douche en toilet. De lavabo staat zowat “in” de kamer, maar stoort helemaal niet. Gelukkig zijn de douche en het toilet apart en voorzien van een deur ;-)

Ibis Budget Leuven

20130525-LeuvenMei2014-04407

Op de kamer was ook een appel en een flesje water voorzien, per persoon. En dat kwam als geroepen, want tegen dat we op de kamer waren was het ongeveer 15u en had ik toch wel een hongerke gekregen.

Het hotel ligt net achter het station van Leuven en via de voetgangerstunnel dat onder het station door gaat, ben je in nog geen 5 minuutjes wandelen op De Bond. Parkeren kan je in de betalende parkeergarage of een eindje verderop is er gratis parking langs de weg.

Ibis Budget Leuven

Ibis Budget Leuven

Ook wel belangrijk… de ramen isoleren supergoed! Ook al slaap je bijna op het station, zijn zowel Filip als ik niet wakker geworden van nog maar enig lawaai! Top hotel in Leuven voor weinig geld!

Ibis Budget Leuven

Station Leuven

 

Nog enkele foto’s van ons minitripje in Leuven:

 

Citytrip in Leuven
Stadhuis Leuven – by day
Citytrip in Leuven
Stadhuis Leuven – by night
Citytrip in Leuven
Geen Fochplein meer in Leuven