beauty

Sara ontmoet Puur-A

Een gelaatsverzorging dat is – voor mij – pure verwennerij dat ik eigenlijk graag wat meer zou willen doen… Even ontsnappen aan de drukte van alledag en je even laten verwennen; heerlijk! Een tijdje geleden nodigde Ann van Puur-A me uit voor een gelaatsverzorging.

Puur A

Na een analyse van m’n huid bleek dat m’n gezicht wel wat extra hydratatie kon gebruiken; Ann raadde dan ook aan om de behandeling met Aloë Vera en Bamboo te starten. Deze behandeling bestaat uit drie grote stappen:

  1. Voorbereiding: analyse van de huid en het reinigen met reinigingsmelk en een lotion;
  2. Intensief hydrateren en voeden: 2 ampules (1 met zachte amandel en 1 met avocado) worden op het gezicht gemasseerd waarna een super voedend sheetmask wordt aangebracht;
  3. Hydrateren en beschermen met een verzorgende dagcrème

Puur-A

Puur A

Mijn ervaring met Puur-A

Tijdens de behandeling legde Ann piekfijn uit wat ze aan het doen was en wat de werking is van elk product; which I like very much! Ik ben zo’n curieuzeneuzemosterdpot dat graag weet wat ze met me aan het uitsteken zijn :-)

Ann is in her early 20’s en weet super goed waar ze mee bezig is. Ze heeft een duidelijke visie waar ze met haar schoonheidsinstituut naartoe wil. Het is écht een toffe, aangename madam en ze weet je dmv de juiste temperatuur in de kamer, lekker geurende kaarsen en haar behandeling je helemaal te ontspannen. Kortom, een echte aanrader!!

Bij Ann kan je alleen op afspraak terecht, dit betekent dat je in alle rust kan genieten van je behandeling zonder gestoord te worden door andere klanten. Rust staat dan ook centraal in haar praktijk.

Naast gelaatsbehandelingen kan je bij Puur A in Drongen ook terecht voor onder andere een manicure of pedicure, ontharing met suiker, of een deugddoende massage.

Bedankt Ann voor deze deugddoende behandeling! Ik had geen last van rode plekken (mijn huid heeft af en toe nogal eens wat kuren en begint dan wat rood te zien), het deed écht deugd en was super ontspannend!

20130216-Puur-A-03492