beauty, webshop

Sara houdt van zachte lippen

Volgens mij overdrijf ik niet als ik zeg dat ik elke dag een arsenaal aan lipsticks meesleur in m’n handtas. Dit zijn ze; van verzorgend, intens verzorgend, een subtiel kleurtje tot knalrood. Je weet nooit of je toevallig nog onverwachts weg moet, niet? :-)

Lippenstift verzameling

Na mijn nagellak en handencrème verslaving, moet dit de volgende zijn. Maar hé, wie houdt nu niet van zachte lippen?!

Daarstraks ging ik even langs bij IPXL om me een nieuwe wimper kruller aan te schaffen, zo’n low budget versie van het merk van IPXL zelf; only you. Terwijl ik aan het wachten was, werden m’n ogen uitgestoken met de mooie make-up collecties van Chanel, Dior en ook de nieuwe Chubby Sticks van Clinique staken m’n ogen uit.

Chubby Stick Intense van Clinique

Chubby stick intense

Nadat ik al zoveel goeds gelezen had over de chubby sticks van Clinique, wilde ik er graag ook eentje proberen. Chubby sticks hebben een verzorgend effect én geven een kleurtje af. Ideaal toch?! Afhankelijk of je voor de Chubby Stick Intense gaat of voor de gewone geven ze meer kleur af. Logish right?!

De vriendelijke verkoopster ontsmette de chubby stick intense en probeerde de kleur die ik uitgekozen had uit op m’n lippen; roomiest rose. Een donkerroze/oudroze tint die m’n lippen net dat tikkeltje extra geven, maar zonder het ‘in your face‘ effect. Zelfs voor m’n lichte huidskleur is het niet té fel/donker. Verkocht!

Chubby stick intense

Eerste indruk van de chubby stick?

De chubby stick werkt écht goed verzorgend, is super makkelijk aan te brengen en blijft redelijk goed zitten. Met lipstick kan het al eens gebeuren dat ik buiten de lijntjes kleur, maar dat is met zo’n chubby stick wel makkelijker!

 Chubby Sticks van Clinique kan je bij Ici Paris XL kopen en kosten €17,50.