beauty

Sara geeft weg: setje van The Body Shop

Eind vorig jaar kon ik kennismaken met de producten van The Body Shop voor eindejaar. Het was écht een gezellig avond; ik ontmoette er fijne mensen, onderging een deugddoende handmassage, … TheBodyShop-Kerst2012

 

the body shop

20121107-TheBodyShop-Kerst2012-02470

Dankzij de goedgevulde goodiebag dat ik aan het eind van het event meekreeg, kan ik jullie nu verwennen met wat leuke producten van The Body Shop! Ik heb enkele producten apart gehouden om een mooi pakketje voor één van jullie samen te stellen :-)

Wat kan je winnen?

  • Dazzling rocks; deze zorgen voor een mooie, lichtgouden glow op je gezicht en décolleté.
  • Body lotion met de zoete geur van aardbeitjes en een subtiele shimmer,
  • Lipgloss met lychee geur / smaak;
  • En ik doe er nog een body butter bij met chocolade geur die ik eens gekocht had om weg te geven op m’n blog en dit lijkt me hét moment om dat te doen.

Wat moet je doen?

Omdat het al zo lang geleden is dat ik nog een winactie op m’n blog gezet heb, hou ik het eenvoudig :-)

Laat gewoon in de comments weten dat je meedoet aan deze actie met een geldig e-mailadres in het reactieformulier. Je followers op twitter of je vrienden op Facebook laten kennismaken met m’n blog en de winactie zou super tof zijn :-)
Meedoen kan tot en met volgende zondag, 10/02/’13. De winnaar zal gekozen worden via randomnumbers.org en zal verwittigd worden via e-mailtje. Ik zal het pakketje dan zo snel mogelijk opsturen via Bpost (winactie alleen voor m’n Belgische lezers)

the body shop

20121125-TheBodyShop-Kerst2012-02564