gesponsord, webshop

Sara houdt van koopjes

Wie me al een tijdje volgt via deze blog of via twitter, zal het misschien al wel opgevallen zijn dat ik van een goed koopje hou. En daarom hou ik ook van online shoppen. Vaak kan je extra korting krijgen én ideaal als je weinig tijd hebt om te gaan winkelen. Regelmatig wordt er thuis (of op het werk) een pakje afgeleverd .. oeps :-)

Voor ik afreken op een webshop zoals Zalando of Topshop, google ik altijd eens of er toevallig geen kortingscode te vinden is. Maar “googlen” hoeft vanaf nu niet meer, want vanaf nu zijn alle promoties gebundeld op de site Solden. Er staan superveel promo’s op deze site van fashionwebshops tot beauty tot computer webshop Dell… Een overzicht van de webshops waarmee ze samenwerken en waarbij je dus korting of een gratis verzending kan scoren, kan je in dit overzicht terugvinden. Bij elke aanbieding zie je meteen ook staan hoelang de promotie nog geldig is.

Als je de webshop (nog) niet kent, kan je vaak een review lezen voor je je bestelling plaatst, zo krijg je toch al een idee wat anderen ervan vinden.

En geef nu toe… ook al zijn het offline solden, een extra korting of gratis verzending is goed meegenomen niet? :-)
Het positieve aan deze site is dan ook dat er op deze site altijd wel een korting te vinden is, ook al zijn de solden in de winkels eigenlijk al gedaan!

Solden.be