dagelijks

Sara steunt het goede doel

Make it happen is een charity programma van het kledingmerk Hampton Bays. Voor Make it Happen ging Hampton Bays op zoek naar een goed doel dat ze kunnen steunen. Dankzij een fijn, creatief project wordt er geld ingezameld “to make it happen”.

Dit jaar wil Hampton Bays graag De Bleekweide helpen. De Bleekweide is in het Gentse gelegen en is een opleidings- en therapiecentrum voor jongeren en volwassen.  Om geld in te zamelen voor De Bleekweide heeft Hampton Bays hun zeer bekende t-shirt laten pimpen / redesignen door verschillende BV’s. Verschillende bekende vlamingen zoals Jani Kazaltzis, Evy Gruyaert, (mijn favoriete StuBru presentator) Stijn Vandevoorde, Siska Schoeters, Adriaan van den Hoof, Tiany Kiriloff… steunen dit initiatief en maakten hun versie van het gekende Hampton Bays t-shirt.

  

Alle ontwerpen van het gepimpte Hampton Bays t-shirt van bekende en minder bekende Vlamingen kosten tussen €30 & €60 en zijn te koop via de facebook-pagina van Hampton Bays. Zoals het ook hoort bij een goed doel, gaan alle opbrengsten gaan naar het goede doel ‘De Bleekweide’.
Wil je deze actie en De Bleekweide steunen? Dan moet je er snel bij zijn, want de actie loopt eind augustus al af! Make it happen!

Hampton Bays wil hier trouwens graag een jaarlijkse traditie van maken en zal dus elk jaar op zoek gaan naar een goed doel dat ze kunnen steunen.