food & drinks, gesponsord

Sara proeft nieuwe Senseo

Niet zo lang geleden ontving ik een pakketje met daarin de nieuwe/vernieuwde Senseo koffie.

20120729-Senseo-00521

Wist je dat Senseo van Douwe Egberts al 10 jaar bestaat? Wat vliegt de tijd toch é? Bon, back to business: Senseo. :-) Voor deze gelegenheid wordt het assortiment senseo koffie uitgebreid tot 16 smaken en worden de verpakkingen vernieuwd.

Een geslaagde make-over  als je het mij vraagt, de verpakking ziet er nu wat meer retro uit (wat ook aansluit op de vernieuwde verpakkingen van de gewone koffie) én de verpakking is nu mat en voelt zeer zacht aan (Klinkt misschien wat vreemd, maar dat viel me op). Ook elke kleur heeft een betekenis, hierdoor vind je zeer makkelijk het type koffie waar je naar op zoek bent. Zo staan de bruine verpakkingen (middelste verpakking op de foto hierboven) voor de klassiekers en de beige verpakking (uiterst rechtse verpakking op de foto hierboven) staat dan weer voor de verwenkoffies zoals een Latte of de speculoos koffie, …

Thuis heb ik geen Senseo toestel, maar gelukkig wel op het werk. Ik nam de 3 smaken mee naar het werk en begon te proeven. De zwarte verpakking, de Lungo koffie vind ik vrij sterk. Ik hou graag van een milde koffie zeg maar. De regular koffie is voor mij al voldoende sterk eigenlijk :-)

De Senseo toestellen werden ineens ook vernieuwd en geef toe, het ziet er blits uit toch?

Wat vind jij, geslaagde make-over?