webshop

Sara bestelde bij Zoeva

Ik denk dat ik via een facebook advertentie terechtgekomen ben op de webshop Zoeva. Een duitse webshop dat make-up borstels verkoopt en dit aan zeer aantrekkelijke prijzen. Op twitter liet ik weten dat ik het aanbod moeilijk kon weerstaan waarop Tess me liet weten dat ze tevreden was over de kwaliteit van de Zoeva make-up borstels.

Wat later kwam ik Claire tegen en vertelde haar over de webshop, want toevallig of niet … Claire had ook nog enkele borstels nodig. Niet veel later plaatste ik een bestelling voor ons beiden. Zo konden we de verzendkosten delen (ook al zijn deze echt niet veel).

Afgelopen vrijdag plaatste ik een bestelling bij deze webshop, maandag ontving ik bericht dat de bestelling verzonden werd. En dinsdagavond lag er een pakje op me te wachten!
20120626-Zoeva-00408

Samengevat:

overzichtelijke website
– helemaal niet duur
– zeer snelle levering
– je wordt goed op de hoogte gehouden in welke stap je bestelling zich bevindt
– je bestelling wordt via UPS verzonden aan een zacht prijsje van €5,50

Nu nog testen of de borstels van goede kwaliteit zijn. Maar daar twijfel ik eigenlijk niet aan, want ik heb ze ondertussen al gebruikt en het resultaat ziet er goed uit!

20120627-zoeva-00425