dagelijks

Sara houdt van gradient nails

Afgelopen weekend was er maar weer eens een actie in het Kruidvat waardoor ik m’n nagellak collectie aan een zacht prijsje kon uitbreiden. Bij aankoop van 3 producten kreeg je namelijk 25% korting. Hét moment om die kleurtjes aan te schaffen die ik nog niet had; een mooi roos (lovie dovie van essie), geel (Birdy Reloaded van Catrice) en muntgroen (mint macaroon van NYC). Heerlijk zomers!

Ik kon me niet lang inhouden en stak m’n nagels al snel in een zomers jasje/lakje. Lovie Dovie van Essie, supermooie roze kleur! Dit is het roze waar ik al een tijdje naar op zoek was eigenlijk… Bubblegum roos, maar niet té hard, niet te zacht, geen neon. Het is eerder wat barbieroos … (oeps) En één accentnagel per hand, daarvoor gebruikte ik het gele lakje van Catrice. Ik hou wel van wat contrast, het mag best opvallen ;-)

Al lang wilde ik zelf eens gradient nails uitproberen. Op Pinterest vond ik een afbeelding van gradient nailart met roos en geel. Eigenlijk was het een gradient met geel, oranje en roos. Het leek wel een zonsondergang op nagels. Perfect! Maar omdat ik dit nog nooit eerder had gedaan, besloot ik om te starten met 2 kleuren: geel als basiskleur en roos als gradient. Met een tutorial van The Nailasaurus op m’n computer, m’n nagellakjes en een make-up sponsje in de aanslag, begon ik eraan.  Met dit als resultaat. Voor een eerste keer vind ik het best geslaagd, maar ik merk (als je het van dichterbij bekijkt) dat ik m’n techniek nog wat zal moeten bijschaven :-)

Nagellaktrends: gradient

Heb jij ook al eens zo’n gradient nailart geprobeerd?