food & drinks, gesponsord

Sara speelt al eens graag een spelletje

Ja, van tijd tot tijd speel ik ne keer graag een spelleke. Soms op de Xbox, de Wii en vaak ook gewoon op m’n iPhone. En soms, soms speel ik al eens een spelleke op m’n computer. Voor ik het goed besef, vliegt er een massa aan kostbare tijd voorbij. Maar dat is bijzaak :-)

Vorige week lanceerde Magnum hun tweede pleasure hunt. In dit spel neemt een vrouw je mee in een korte reis rond de wereld. Via Bing word je de hele wereld rondgeleid, van Parijs naar Rio tot zelfs in New York. Om dit spel te kunnen maken hebben de makers ongelooflijk veel foto’s gemaakt (meer dan 6000) om het spel zo realistisch mogelijk te maken. Ik heb het nu al een paar keer gespeeld en ik vind het best leuk. Telkens de dame je meeneemt naar een nieuwe plaats om chocolade te verzamelen, speelt er een klein mini filmpje af. Alleen… als je het spel een paar keer na elkaar speelt, zou het handig zijn moest je de filmpjes kunnen skippen. Benieuwd? Volg deze link en je kan de pleasure hunt meteen spelen!

De makers hebben ook een leuk “behind the scènes” filmpje gemaakt:

Disclaimer: This is a sponsored blogger campaign and I was compensated by the advertiser to write this post. I was provided with the subject matter to write about but my thoughts, opinions and words are 100% mine.