event, gesponsord

Sara ging naar de housewarming van Diesel

Nee, een fashionista ben ik helemaal niet. Ik probeer de laatste nieuwtjes uit modeland wel wat op te volgen, maar ik sta bijvoorbeeld niet aan de H&M aan te schuiven voor de nieuwe collectie van een designer (al kriebelt het soms wel eens). De merken die het dichtst bij mijn stijl aanleunen zijn merken zoals Replay, esprit edc & Diesel. Ik was dan ook zeer blij toen de uitnodiging van Diesel in m’n mailbox binnenkwam. Hun winkel op de Meir is vernieuwd en werd voorgesteld aan de pers, bloggers, BV’S, …

Een verwelkoming met een glaasje champagne, macarons, chocolade, … Vriendelijke ontvangst! Al snel trokken de accessoires mijn aandacht; de zonnebrillen, handtassen en natuurlijk de horloges!
20120322-Diesel-Housewarming-2611

De winkel op de Meir in Antwerpen werd ingericht zoals een appartement, met verschillende “dressings” gevuld met kleding, schoenen, handtassen en andere accessoires. Door hun winkel in te richten zoals een appartement werd een huiselijke en “cosy” sfeer gecreëerd. Persoonlijk vind ik het nieuwe winkel concept enorm geslaagd!
20120322-Diesel-Housewarming-2630

De huidige Diesel collectie ziet er super uit! Leuke kleuren, classy jeans en leuke blazers & jasjes. De kleuren in deze collectie zijn voornamelijk pastel, maar de oranje kleurige blazer trok énorm mijn aandacht. Instant love! 20120322-Diesel-Housewarming-2659
Sinds mijn vorige job ben ik stiekem verliefd op de Diva handtas. Een vrij ruime handtas die elke collectie terugkeert, maar in een andere uitvoering. Voor deze collectie werd er onder andere een roze variant gemaakt. Nee, geen flashy stuff. Maar stijlvol oud roos in een gradiënt (rechts bovenaan op de foto hieronder). Super sjiek vind ik het!

20120322-Diesel-Housewarming-2599

Mijn favorieten uit deze collectie?
De Diva handtas in het oud roze (met bijpassende portefeuille), de oranje blazer, de beige trenchcoat, het zwart-paars horloge en de vlindervormige zonnebril zijn mijn favorieten uit de collectie ;-) En natuurlijk kan de  flare jeans / bootcut kan niet ontbreken in mijn lijstje :-)

20120322-Diesel-Housewarming-2625
"A woman’s best friends are the clothes that most closely resemble her soul, while her jeans remain her best weapon of mass seduction: like the new Diesel flare, Flairlegg. This new flare model is the sixth addition and completes the "fit your attitude" proposal. Classic pockets, yokes and details that are traditionally on the tailored pant define this new denim attitude, for an elevated look. Worn with high heels, it gives denim a dramatic movement on the legs, while worn with flats it suggests an instant holiday feeling."

Wist je trouwens dat de Diesel winkel in Antwerpen zijn deuren voor het eerst opende in 1999? Sindsdien is het één van de meest succesvolle Diesel winkels in de Benelux!
20120322-Diesel-Housewarming-2677

Dank je wel Diesel voor de uitnodiging, de zeer fijne avond en de mooie goodiebag!
(wel een beetje jammer dat er een mannenparfum in de goodiebag zat, maar die heb ik dan aan #hetlief “cadeau” gedaan) :-)

20120322-Diesel-Housewarming-2681

Alle foto’s van de housewarming kan je op flickr terugvinden.

Heb jij op de foto’s leuke dingen gezien uit de Diesel collectie? Of ben je al naar de vernieuwde Diesel winkel in Antwerpen geweest?

 

Disclaimer: Dit is een gesponsorde blogpost. Ik werd uitgenodigd voor de (her)opening van de nieuwe Diesel winkel in Antwerpen en ontvang daar een goodiebag. Alles wat je hier leest is 100% mijn mening en ik sta hier dan ook volledig achter.