dagelijks, wijvenweek

Sara is een topwijf

Ok, deze blogpost komt eigenlijk een dagje te laat. Maar gelukkig werd er een inhaaldag voorzien tijdens deze #wijvenweek.

Vandaag schrijf ik over enkele dingen waar ik fier over ben. Eigen stoef stinkt zeggen ze, maar vandaag mag het. Merci wijvenweek!

Tijdens mijn studies Marketing heb ik steeds tegen mezelf gezegd; “als je écht iets wil, dan moet je er volledig voor gaan. Hou je doel voor ogen en je zal bereiken wat je wil.” En ook al klinkt dit verdomd cliché, dit stomme zinnetje heeft me al door heel wat moeilijke momenten geholpen zoals de examenperiode of als ik het even moeilijk had. Je studies vervolledigen klinkt misschien als iets stom, maar erin slagen op een moment dat er bijna niemand uit je omgeving meer in je gelooft maakt het best zwaar. Omdat ik in het middelbaar noch een ASO, noch een TSO richting deed was het namelijk niet echt vanzelfsprekend om een studie aan de Hogeschool te beginnen. Maar, het is me gelukt! (Thx mama om me tijdens de moeilijke momenten te steunen en me erdoor te sleuren) :-)

Ik ben dan misschien geen huishuidprinses, maar wat ik wel goed kan is dessertjes maken. Regelmatig spendeer ik een namiddag in de keuken om die cupcakes mooi versierd te krijgen, of tover ik na het eten nog snel een moelleux de chocolat uit m’n mouw. Dessertjes zijn mijn ding en ik ben dan best wel fier op de cupcake’jes die ik uren aan een stuk zit te versieren.

20111120-Cupcake

Ondertussen bestaat deze blog al 5 jaar! Zotjes! Nee, ik schrijf niet elke dag. Of heb geen vast ritme om te bloggen. Maar wat ik het belangrijkste vind is dat ik het nog steeds leuk vind om de alledaagse dingen met jullie te delen. De kleine dingen die me gelukkig maken en zelfs de dingen die me persoonlijk raken. Stiekem toch wel fier dat ik het al 5 jaar volhou om hier wat dingen neer te pennen :-) Dankzij mijn blog heb ik al heel wat dingen mogen doen en zien die ik anders niet had kunnen doen.