gesponsord

Sara gaat op de pot

Ik overweeg het om op het glazen toilet van X2O te gaan zitten om zo music for life te steunen. Per persoon die op het toilet gaat zitten, geeft X2O namelijk €10 aan music for life.

Momenteel staat het glazen toilet op de Kouter in Gent, op wandelafstand van het glazen huis. Ik ben ondertussen aan het glazen toilet gepasseerd en ik vond het eigenlijk wel een beetje koud… :-)
Maar… waarom gaan we het niet samen op de pot zitten? Samen met jullie naar het glazen toilet om deze actie te steunen? Oh ja, iedereen die op het toilet gaat wordt gefotografeerd. Deze foto’s worden dan op de facebook pagina van X2O geplaatst.

Ik stel voor dat iedereen die zin heeft om op het glazen toilet te gaan zitten, morgenavond (20/12) om 20u naar het glazen toilet op de Kouter komt. En met een beetje geluk kunnen we daarna nog een dakconcert meepikken. Wat denken jullie? Tot dan?!

Disclaimer: This is a sponsored blogger campaign and I was compensated by the advertiser to write this post. I was provided with the subject matter to write about but my thoughts, opinions and words are 100% mine.