gesponsord

Sara gets the London look

10 jaar geleden wist Rimmel Kate Moss te strikken als gezicht voor hun campagnes. Nu, 10 jaar later is Kate Moss nog steeds het gezicht van dit beauty merk. Om deze mooie samenwerking te vieren, heeft Rimmel London – in samenwerking met Kate Moss – een speciale Kate Moss make-up lijn gecreëerd.

Kate Moss over haar make-up lijn: ‘Ik wou een assortiment met gemakkelijk draagbare en traditionele kleuren ontwikkelen die ik altijd zelf gedragen heb en die ik geweldig vond. Dat was mijn inspiratie. Van vuurrood tot zachtroze en niet te vergeten huidskleurtinten. Er is een kleur voor iedereen en voor elke gelegenheid. Het was ook bijzonder belangrijk voor mij dat ze gebruiksvriendelijk zijn. Welke outfit je ook draagt, er is altijd een bijpassende kleur!’

Voor deze nieuwe Kate Moss Lasting Finish Lipstick collectie heeft Kate nauw samengewerkt met Rimmel om een chique, matzwarte verpakking te ontwerpen die haar glamoureuze rock-‘n-rollstijl feilloos vertegenwoordigt. Kate’s verpakking wordt pas echt gepersonaliseerd door haar handtekening in opvallend contrasterend rood.

Get the london look à la Kate Moss:

Gezicht: de ultieme kleur voor een avondje uit en haar basis huidskleur is kleur nummer 3.

Lippen: Kate’s kleur nummer 1 is haar nummer 1 rood.

Ogen: English Rose (005) is een prachtige bruin/roze kleur voor de ultieme Kate-eyes look. Met dit palet zijn schitterende wimpers een must. Creëer ze in een oogwenk met de Extra Super Lash Mascara, een super volume creërende formule die zorgt voor een diepe look van dag tot nacht.

Zelf vind ik de rode lipstick wat té rood voor mezelf en zou daarom eerder voor een lichtroze/nude lipstick gaan. Bij deze make-up collectie hoort natuurlijk ook een nagellak collectie en ik ben wel fan van de felrode nagellak. De I Love Lasting Finish Nail Polish is voor de gelegenheid in een stylish jasje gestoken. De dop is voorzien van de Britse vlag met een design in mooie paarstinten.

Wil je een Kate Moss make-over winnen? Surf dan snel naar hun facebook pagina waar alles in wordt uitgelegd. Je moet er wel snel bij zijn, want je kan je maar inschrijven tot vandaag (15/12)!

De collecties zijn nu verkrijgbaar bij het Kruidvat en Di. De I Love Lasting Finish Nail Polish is exlcusief verkrijgbaar bij het Kruidvat.