gesponsord

Sara proeft Les Variations van Nespresso

Na de heerlijke chocolade van Nespresso is er nu ook de Nespresso koffie met een lekker smaakje, ik heb het natuurlijk over “Les Variations” van Nespresso. Super mooie animatie trouwens, check hieronder het fimpje:

Nespresso – Variations 2011 from Multiply Studio on Vimeo.

Les Variations van Nespresso zijn verkrijgbaar in 3 smaken: Vanille, Kers en Chocolade. That’s right, koffie met een “smaakje”!

Koffie met kers. Verrassend lekker, zacht van smaak. #variations #nespresso
Nespresso Variations 2011 – Kers

Vanillebloesem – Een delicatie harmonie van de volheid van de Grand Cru Livanto en de fluwelige smaak van vanille. Een zachte blend met een bloemige toets.

Kers – De zachte, geurige intensiteit van rijpe kersen wordt versterkt door de geroosterde accenten van de Livanto. Er ontstaat een fruitig, krachtig geheel.

Pure chocolade – De verrassende ontmoeting van bittere toetsen van zwarte chocolade met de gebrande en gekarameliseerde noten van de Livanto. Een bijzonder smakelijke combinatie die het beeld van een chocoladereep oproept.

Mijn persoonlijke favorieten zijn de vanille en de kers. De chocolade vind ik iets minder lekker, maar dat is een persoonlijke voorkeur natuurlijk. Zo is #hetvriendje bijvoorbeeld verzot op deze Nespresso koffie met chocolade. De geur van de koffie is zo goed als vervangen door de geur van kers, chocolade of vanille. En dat lijkt op het eerste een beetje vreemd, maar dat went snel. ;-)

Heb jij de Variations van Nespresso al geproefd? Wat is jouw favoriet of welke zou je graag willen proeven?

PS: Onlangs werd de nieuwe reclame van Nespresso gelanceerd. Het filmpje heeft de titel “The Swap” meegekregen. Ik vind het één van de betere versies van het filmpje. Wat vind jij?