dagelijks

Handtassen

Een handtas kiezen is helemaal niet zo makkelijk als het lijkt. Als ik erover nadenk, lijkt de relatie tussen een vrouw en haar handtas(sen) wel een beetje op een (complex) liefdesverhaal. Het is een item dat je als vrouw zijnde constant met je meesleurt. Dag in, dag uit. Waar je ook naartoe gaat, ze staat steeds aan je zijde. De handtas die je uitkiest moet dan ook perfect bij je passen. Niet enkel bij je kledij, maar ook bij je levensstijl..

Zo moet je handtas de perfecte grootte hebben en het liefst van al moet de nieuwe handtas bij de kleur van je nieuwe schoenen passen. En dan moet ze ook nog eens praktisch zijn…

Daarom, liefste mannen, kan het al eens enkele maanden duren vooraleer een vrouw de perfecte handtas vindt. En ja, ook bij mij heeft de zoektocht enkele maanden geduurd.

Mijn vorige handtas was perfect. Ze paste bij mij, had de perfecte grootte en kon zowel bij m’n ‘nette’ outfits gedragen worden als bij m’n casual kledij… Maar jammer genoeg heb ik afscheid moeten nemen van haar. Ze begon sporen van zwaar gebruik te vertonen en begon op verschillende plaatsen te scheuren… RIP lieverd!

Maar… Dit weekend heb ik de perfecte handtas gevonden! Een handtas die perfect bij m’n nieuwe botten past. Een handtas waar m’n iPad in past en nog zoveel meer! (En dan ook nog is aan een soldenprijsje!) Ik kan je verzekeren, mijn weekend was alvast geslaagd!