dagelijks

Vente-Exclusive

Vente-Exclusive organiseert tijdelijke verkopen van verschillende merken aan een verminderde prijs, enkel mensen die lid zijn van Vente-Exclusive kunnen koopjes doen. Je kan enkel lid worden als je uitgenodigd bent door iemand die reeds lid is.

Eind vorige maand was er een verkoop van Adidas horloges. En ja, ik heb een zwak voor horloges en ik was aan een nieuwe toe, dus bestelde ik mij een horloge aan 50% (koopje!).  Besteld, betaald en dan wachten tot het geleverd zou worden. In de week dat de horloge normaal geleverd zou worden, kreeg ik een bericht dat de horloge die ik besteld had niet geleverd werd. Ze gingen proberen om de horloge toch nog te laten leveren en anders kreeg ik een refund. Ik zou het heel erg jammer gevonden hebben moest de horloge niet meer geleverd worden, ik keek er toch al enkele weken naar uit!

Maar… begin deze week kreeg ik een statusupdate met de melding dat de horloge verzonden was! YaY! Gisteren heb ik ze ontvangen en meteen gepast.

Horloge besteld bij @vente_exclusive & vandaag geleverd! #yay

A photo posted by Sara Van de Velde (@saravdv) on

Sinds ik zelf voor een aantal webshops werk, let ik nogal op de service na verkoop. En ik moet zeggen dat ze dat bij Vente-Exclusive goed doen. Ja, ik moest een vraag stellen om te horen wanneer de horloge geleverd ging worden. Maar vanaf dan verliep de communicatie zeer goed & vriendelijk.