event

Apple Keynote

Gisteren was het weer zover, de Apple Keynote of ook wel Stevenote genoemd. Regelmatig geeft Apple een presentatie over hoe goed  hun producten wel niet zijn en stellen ze hun nieuwe of vernieuwde producten voor. De presentatie wordt vaak gegeven door Steve Jobs, de huidige topman van Apple.

In 2010 werd de iPad voorgesteld en zo werd 2010 dan ook het jaar van de iPad. Omdat de iPad een supermegadeluxecool product was, stonden de fanboys al vanaf het begin te springen om er eentje aan te schaffen. (Zelf was ik niet meteen overtuigd van dit nieuwe Apple product)
Traditioneel komen de producten van Apple pas later (veel later) uit in Europa. De Europese launch ging door in Frankrijk. Samen met een aantal andere Belgische twitteraars vertrokken we dan ook richting Parijs. (Het volledige verhaal kan je in een vorige blogpost lezen)

Omdat 2010 het jaar van de iPad was heeft Apple er een leuk filmpje over gemaakt. In het filmpje zie je mensen die vertellen hoe goed de iPad wel niet is. Maar zie je ook mensen die hun gekochte iPad tonen… en ineens.. zie je Filip en mij.. in Parijs! Of hoe 2 Belgen fier op het groot scherm getoond werden tijdens de voorstelling van de iPad2!

De volledige keynote kan je op de Apple website bekijken. We komen erin op 9 minuten 40.

Filip & Me in the video during the Apple Keynote