dagelijks

Operatie Ellie

Dankzij de Chief Gifting Officer wedstrijd van eBay en Koopjesfanaat kan Sigrid binnenkort cadeautjes weggeven. Zelf maakt ze kans op een bedrag van €200 dat ze mag spenderen aan cadeautjes.

Sigrid heeft besloten om het geld niet te spenderen aan cadeautjes, maar om alles in het werk te zetten om Ellie te redden.
Ellie is een kat die gevonden is en momenteel bij de dierenarts verblijft. Ze was er zeer slecht aan toe en heeft serieuze zorgen nodig om te kunnen herstellen. Omdat Ellie een gevonden kat is, is er niet meteen iemand die de som van de zorgen kan betalen.
Daarom engageert Sigrid haar om de kat te helpen als ze de wedstrijd wint. Hartverwarmend, toch?

Sigrid kan deze wedstrijd winnen dankzij jouw hulp, je hoeft er enkel 2 simpele dingetjes voor te doen:

  1. Ga naar Koopjesfanaat en word fan
  2. Ga naar dit album en ‘like’ het album (klik rechtsboven op ‘like’). Stemmen op een individuele foto tellen niet, het is dus belangrijk dat je het ablum gaat ‘liken’

Je kan nog tot woensdag 1/12 – 11u30 stemmen!

Oh ja, op Sigrid haar blog kan je volgen hoe het met Ellie gaat.

UPDATE !!

Ondertussen is de Koopjesfanaat wedstrijd afgelopen en de winnaar bekend. De moeite die Sigrid de afgelopen dagen gedaan heeft om Ellie te kunnen helpen, is beloond. Sigrid heeft gewonnen en kan zo Ellie en andere katten helpen. Geweldig nieuws!  Drie keer hoera!!

Operatie Ellie
foto van Sigrid en Ellie