event, Marketing

SMG meets MNM

Afgelopen donderdag was het zover, SMG meets MNM. We waren er volledig klaar voor, toffe locatie, een goed gevulde goodiebag, exclusieve spreker,  twee geweldige DJ’s, goed weer én veel volk!

Gedurende een klein uurtje heeft Peter Claes de werking van VRT en de plaats van MNM uitgelegd. Wat ons nog meer interesseerde was de positionering en de branding van MNM. Thx Peter!
Hierna begonnen OrT en Leesa_ zich uit te leven aan de draaitafels, en yeah… It was good! Thx guys!
Vrijdag, weekend. Tijd voor feestjes, ditmaal met @ntone, @chouttave en @bunker. Alhoewel fuiven niet echt mijn ding zijn, heb ik me toch wel héél goed geamuseerd!  In plaats van naar huis te gaan, ben ik met @bunker naar de Starbucks geweest en heb er een overheerlijke Caramel Machiato gedronken. Mmmm!

Na eventjes mijn bed gezien te hebben was het tijd voor de fotografieles van de enige échte meneer Pitslamp. Gewoon rustig rondlopen in Mechelen en foto’s nemen terwijl ik ondertussen veel tips kreeg van een echte pro! >mie laajk<
Tot mijn grote verbazing heb ik toch enkele mooie foto’s genomen. Nu nog eventjes wachten tot ze online staan :-)