dagelijks

Lang weekend

Ik was bij de gelukkigen wiens weekend extra lang was, 4 dagen! Heerlijk was dit.
Nadat ik merkte dat mijn gsm stuk was, heb ik het weekend goed ingezet met leuk gezelschap en cocktails van Baramundo.

Zaterdag, dé shopping dag bij uitstek… Omdat ik zo ontgoocheld was dat mijn GSM stuk was, heb ik me eens een beetje laten gaan bij Saturn. Ik kwam naar huis met een router voor wireless internet en een Netbook van Acer.
Een knappe mini laptop, dat net iets krachtiger is dan het het “grote” exemplaar dat reeds op mijn bureau staat.
Het enige nadeel aan de Acer Aspire One, is dat ik nog een manier moet vinden om die codecs gedownload te krijgen op die Linux versie…

11 november, wat doet een mens op zo’n dag..?! Gezelllig thuisblijven?! Neeh!
Marijn stelde me voor om naar Luxemburg te gaan. La Casa de la Habana had namelijk een Cubaan uitgenodigd, Saul. Saul zit er gedurende de hele week sigaren te rollen. Best wel fascinerend om de man bezig te zien hoe hij de verschillende soorten allemaal rolde. En ook al had ik al een paar keer geweigerd en duidelijk gemaakt had dat ik geen sigaren rookte, kreeg ik toch een mini exemplaartje. Eerlijk, dit was een super schattig sigaartje, zo super dun.

Jammer dat het lang weekend voorbij is, maar er moet ook nog gewerkt worden!

Maar na een dagje werken kan ik toch ook wel best wat ontspanning gebruiken. Zeker op van die dagen dat je de indruk hebt dat er veel tegengaat.
Deze avond naar de 9de editie van BGGD gegaan. Eigenlijk was het mijn eerste keer dat ik naar een BGGD ging…
Het thema van deze avond was “music & technology” . Er was een demo van de AudioCubes van Percussa.

Eigenlijk niet echt een demo. Maar aangezien ik vrij nieuwschierig was naar hoe deze cubes werken, heb ik ze zelf een beetje “getest”. Eigenlijk lijkt het vrij simpel; je draait aan de verschillende cubes en door afstand te creëren of ze te verwisselen van plaats verander je het geluid. Echt wel fascinerend, enkel spijtig dat ik niet goed wist waar ik mee bezig was.

Oh ja, ik heb er ook nog Guitar Hero gespeeld. Het ziet er makkelijk uit, maar het vergt toch wel enige vorm van concentratie! Het was best wel grappig om anderen te zien spelen :-)
De commercial met Heidi Klum, alleen mis ik hier “den draad” of bestaan er ook draadloze versies van?

Foto’s van BGGD#9 door AppleFanBE