dagelijks

Sara leest!

Ik kan me al bijna niet meer herinneren hoelang ik al zeg dat ik boek X en Y graag wil lezen.  Om aan te tonen; ik ben al meer dan 3 maanden bezig in het boek van Steven Van Belleghem, The Conversation Manager. Ondertussen verschijnen er nog een hoop andere interessante boeken… Maar zolang ik boek A niet gelezen heb, begin ik niet aan een ander boek. Anders is m’n nachtkastje binnen de kortste keren omgetoverd in een bibliotheek…

Om een einde te maken aan mijn boekenloos bestaan én om deze interessante boeken eindelijk te lezen heb ik besloten dat ik binnen één maand 3 boeken moet gelezen hebben! Op de lijst staan:

  

Shame on me dat ik deze boeken nog steeds niet helemaal uitgelezen heb, maar daar komt dus verandering in! Vanaf nu probeer ik ’s avonds geen seriekes meer te bekijken, maar m’n tijd nuttig in te vullen door onder andere het lezen van deze boeken. Ik hoop dat ik u binnen een maand kan vertellen dat ik alle boeken daadwerkelijk gelezen heb!

Oh ja, moesten er mensen zijn die het boek van Joeri “How Cool Brands Stay Hot” hebben liggen en het even willen uitlenen… Ik zal u het boek in dezelfde staat terugbezorgen ;-)