hersenspinsel

kop noch staart…

… krijg ik aan het verkeer!

Op normale ochtenden vertrek ik rond 7u50-8u en kom  ik een uurtje later aan op het werk. Perfect.

Soms wil ik wat vroeger vertrekken zodat ik ’s avonds zeker op tijd kan doorgaan naar huis of naar een afspraak. Zoals vandaag.
Vandaag ben ik om 7u30 vertrokken zodat ik (met een normale file) een uurtje later op het werk zou arriveren.

Zoals elke dag heb ik ook vandaag de A12 richting Brussel genomen. De traditionele file in Meise was niet langer dan normaal en ik was goed op tijd. Maar dan.., Brussel binnenrijden verliep niet zo vlotjes als op andere ochtenden. Net na de afrit stropte het verkeer als een verstopte wc. Na 35 minuutjes had ik een 3-tal kilometer afgelegd. Zucht. Om het allemaal wat in te korten; ik was op het werk na 2uur rijden, aanschuiven, bumperen, …

Maar vanaf volgende week zal ik dagelijks de E40 richting Brussel nemen. Volgens de ene is het te doen, volgens de andere valt het wel mee en als ik naar nog anderen mag luisteren is het de hel. Die verrekte E40 toch.
Ik denk er dus aan om met de trein naar het werk te gaan. Als ik het soms op twitter lees, kan dat ook al wel eens in een hel resulteren…

Anyway, ik ga het proberen. Die verrekte E40. Ik heb wel het geluk dat ik de Brusselse Ring niet hoef te nemen en gewoon in de tunnels kan duiken. Ook al staat het daar de laatste tijd ook goed vast, als ik de verkeersberichten mag geloven.