webshop

Sara ontdekt Margie in a box

Een tijdje geleden ontdekte ik via m’n nichtje de webshop Margie in a Box. Een webshop vol fashion juwelen runned by lovely Margot.

Nu ja, laat een vrouw een webshop zien met dergelijke juwelen aan een aantrekkelijk prijsje en she’s hooked, right?!

Margieinabox.com

Shoppen bij MargieinABox.com:

Browsen of rondkijken op de website is super eenvoudig, een klaar en duidelijke menubalk bovenaan die je wegwijs maakt. Hello doelgericht shoppen! Maar ik ga gewoon elke categorie af op zoek naar iets leuk ze :p *oeps*

Nadat ik alles in m’n winkelmandje gestoken heb, betaal ik eenvoudig via paypal. Voor je bestelt op Margieinabox.com moet je wel een account aanmaken, maar dat is super snel gebeurd! Een paar klikken later, hup betaald. Toen ik voor het eerst rondkeek op de webshop, zag ik deze leuke Space Invaders ring en bestelde hem meteen!

Na 1 à 2 dagen wachten, hangt er natuurlijk vanaf wanneer je je bestelling plaatst, ontvang je je bestelling in een bubbelenveloppe. Leuk detail waarvan ik superfan ben, is het handgeschreven briefje dat Margot in de enveloppe steekt. En nee, het is niet elke keer hetzelfde berichtje ;-) Want oh ja, ik heb onlangs een nieuwe bestelling geplaatst.. oeps :-)

In het kort:

  • Een +1 omdat je er kan betalen via paypal,
  • Persoonlijke “behandeling” (handgeschreven briefje bij je bestelling),
  • Snelle levering via BPost,
  • Verschillende reeksen juwelen;
    Een collectie juwelen zelf gemaakt door Margot, een leuke collectie fashion juwelen en een 18K collectie,
  • Er komt regelmatig wat nieuws bij in de webshop.

Ik vind het érg leuk om regelmatig eens naar deze webshop te surfen om te kijken wat voor nieuws er weer bijgekomen is. Of ik er nog ga bestellen? Euhm… m’n tweede bestelling (ik bestelde 2 paar oorbellen en een armband) is ondertussen ook aangekomen… Dat zegt genoeg zeker?

Check zeker ook hun Facebook pagina en Instagram account voor de laatste updates over Margie in A Box!