beauty, webshop

Sara bestelt bij MAC Cosmetics

Enkele weken geleden kreeg ik een mailtje van de webshop Mac Cosmetics dat er 24u lang gratis verzending was. Meer overtuiging had ik niet nodig en ik bestelde de Fluidline in kleur “dipdown“(donkerbruin) van MAC.

Mac Cosmetics Online Dipdown

Vlot een bestelling geplaatst via de webshop en via Visa betaald. Meteen nadat ik m’n  bestelling geplaatst heb, heb ik een bevestiging ontvangen. Levering zou binnen de 2 à 4 werkdagen volgen. Met de feestdagen kan dat wel eens langer duren en ik wachtte op een volgende mail waarin stond dat mijn bestelling verzonden was. Omdat deze maar niet kwam, logde ik in op m’n account op de website op zoek naar een spoor van m’n bestelling. En ik had geluk! Per bestelling kan je de huidige status bekijken; verzonden! yay!

Omdat ik nog geen e-mail gekregen had dat het pakje verzonden was, was er natuurlijk ook niemand thuis op het moment dat DHL langskwam met het pakketje. Er stak een briefje van DHL in de bus maar zonder meer. Er stond niet op genoteerd dat ze de volgende dag zouden terugkomen, noch stond erop vermeld of ik het pakket ergens kon ophalen. Via de app Parcel (aanrader als je vaak online bestelt!!) kon ik de zending volgen en de volgende dag stond erbij dat m’n zending niet afgeleverd kon worden. Vreemd, want er was iemand thuis op het moment dat de chauffeur is langsgekomen én er zat geen briefje in de bus. Maar wel eentje van BPost. Nu ja, ik verwachtte nog een andere zending.

Zaterdagvoormiddag naar het kantoor van BPost en bleek het toch mijn MAC bestelling te zijn… En ook al zag het doosje er ondertussen niet echt goed meer uit, de inhoud was gelukkig niets aan. Soit, mijn bestelling is terecht :-)

MAC Cosmetics online

 

MAC Fluidline Dipdown

De gelliner van MAC zit in een glazen potje wat best wel sjiek en solide is. Als ik het potje voor het eerst vastnam, viel het me op dat de kleur vrij bleek was… Maar als ik het opendeed zag ik dat de kleur wel degelijk donkerbruin is. En als je het aanbrengt is het duidelijk dat deze gel eyeliner van MAC voldoende donkerbruin is. Totally happy! Ik zet alvast de zwarte eyeliner uit de fluidline reeks op m’n wishlist!

MAC Cosmetics Online

 

Mac Cosmetics Online

Shoppen bij MAC samengevat:

  • Overzichtelijke website; love to browse all those lovely products!
  • Regelmatig promoties en gratis verzending (en anders betaal je maar €4.95 voor verzending)
  • Bestelling wordt verzonden uit Duitsland en wordt binnen de beloofde leveringstermijn van 2 tot 4 dagen geleverd
  • De tekst op het retourdocument kan beter (vertaald worden)

Nja, deze bestelling was best euhm… summier te noemen omdat ik én het product fluidliner én de webshop eens wilde testen. Maar ik ben er nu al zeker van dat m’n volgende bestelling iets minder euhm… bescheiden zal zijn :-)