dagelijks

Sara geeft last-minute cadeautips

Ondertussen zijn al mijn cadeautjes besteld en wacht ik nog op één cadeautje om onder de kerstboom te leggen.Fingers crossed dat het morgen geleverd wordt! Heerlijk, dat online bestellen. Niet door de stad slenteren en je ergeren aan iedereen die hopeloos op zoek is naar hét kerstcadeau.

Ben je er zelf nog niet helemaal uit of kom je nog een kerstcadeautje te kort? Ik geef je graag enkele suggesties die je zowel online als offline kan kopen. Het voordeel van deze periode is, is dat de winkels open zijn op zondag :-)

Parfum, verzorging en make-up:

Als je nog voor 12uur bij de webshop van Ici Paris XL bestelt, wordt je bestelling morgen bij jou geleverd! (je moet nu wel érg snel zijn..)

ici paris xl kerstcadeau

Discover Beauty:

Schenk je vriendin, mama of zus een abonnement op de Deauty box.  Afhankelijk van je budget kan je kiezen of je een abonnement van één, drie, zes of twaalf maand schenkt. Lees hier wat ik van de Deauty box vind. (aanrader!)

Deauty Box November

Tech-stuff, maar sinds kort ook potten en pannen:

Tot en met 15uur vandaag kan je je bestelling plaatsen bij de webshops van Coolblue en je bestelling zal morgen bij jou geleverd worden. Ook bij Coolblue heb ik al een bestelling geplaatst en deze wordt netjes afgehandeld.

Kiehl’s

Ben je vandaag of morgen nog in Antwerpen of Gent? Ga dan zeker eens een kijkje nemen in de Kiehl’s winkel; ze hebben er verschillende leuke cadeausets samengesteld voor iedereen. Jep, ook voor mannen producten kan je bij hen terecht.

kiehls kerstcadeaukiehls kerstcadeau

Special

Dan heb ik nog een very special gift; de Dita Von Teese cocktail(hand)tas. In deze tas door Dita zelf ontworpen vind je onder meer een fles Cointreau, glazen potjes gevuld met kruiden, een boekje met Dita’s recepten van zorgvuldig samengestelde cocktails, …

Deze tas kan je exclusief kopen bij Smets in Brussel, Baby Beluga in Antwerpen en bij Eva Bos in Gent.

dita von teese

Heb jij al je cadeautjes al gevonden en ingepakt onder de kerstboom gelegd?