dagelijks

Sara proeft Alibi Pretox

Enkele weken geleden ontving ik een leuk pakje uit London met daarin 2 blikjes van het nieuwe drankje; Alibi Pretox.

De pretox drankjes werden in 2008 in de UK gelanceerd en zijn sinds kort ook beschikbaar in onze supermarkten. Tijd voor een smaaktest dus ;-)  Alibi pretox is verkrijgbaar in 2 smaken; citrus &pomegranate. Het is geen booster zoals RedBull en dergelijke, maar het is eerder een gezondheidsdrankje vol vitaminen, mineralen, antioxidanten, … én zitten er alleen natuurlijke ingrediënten in verwerkt. Oh ja, wist je dat de Alibi mix (blend) gepatenteerd is?

20120708-Alibi-Pretox-00435 Pretoxing is for people who want to get maximum output of both mind and body without using stimulants such as caffeine. – Pretox.org.

Ik ben trouwens énorme fan van hun verpakking; mat wit met daarop duidelijk onderscheid tussen de twee smaken via een kleur. Duidelijk en herkenbaar. Love it!

Mijn voorkeur? Het klinkt misschien een beetje vreemd, maar dat is afhankelijk van het weer. Als het warm is en je snakt naar een verfrissend drankje, dan zou ik de citrus versie aanraden. Is het typisch belgisch weer, dan is de rode variant; pomegranate een échte aanrader!

De Alibir drankjes zijn ook gezond nog eens gezond, er zitten zomaar eventjes 18 vitaminen, mineralen, … in. Bovendien zou het drankje helpen om je – na bijvoorbeeld een nachtje stappen – te rehydrateren.

Ken jij de Alibi Pretox drankjes al? Of heb je zin om ze eens te proeven?

Alibi Pretox is vanaf nu verkrijgbaar bij Carrefour en Champion en kost €1.59