dagelijks

Sara en haar voorliefde voor horloges

Al van jongsaf aan heb ik een zwak voor leuke gadgets, voornamelijk horloges. Ik heb er al gehad in alle kleuren en formaten. En nee, ik kan er geen genoeg van krijgen! Stiekem geef ik papa de schuld van deze voorliefde. Toen ik wat jonger en kleiner was kreeg ik regelmatig een nieuw exemplaar.

Elke keer ik een nieuw type horloge zie, gaat mijn hartje wat sneller slaan. Zo botste ik eerder deze week op de mutewatch. Het concept “je ziet het uur enkel als je het nodig hebt” spreekt me écht aan. (Van het vriendje heb ik zo’n horloge gekregen, maar tijdens het passen van nieuwe handschoenen ben ik ze domweg kwijtgeraakt).

Mutewatch is van Zweedse origine en ziet er gewoon mega sjiek uit. Als je het uur wenst te weten, raak je het scherm aan, wens je je alarm te zetten veeg je eens over het scherm enz…  Kortom, dit horloge vind ik mega!

Meet the mutewatch:

Meet the Mutewatch from Mutewatch on Vimeo.

Natuurlijk hangt er ook een prijskaartje vast aan dit mooie horloge dat jammer genoeg niet weggelegd is voor mijn portemonnee… Misschien moet ik het op m’n verlanglijstje zetten en wie weet …?

Nu las ik op Elke haar blog over een soortgelijk horloge, maar van Swatch. Ook iets met touch… Misschien moet ik me dit budgetvriendelijker exemplaar aanschaffen…?!

Wat is jouw favoriete gadget?