event, fotografie

Fusion Marketing Experience Event

Het programma van Fusion Marketing Experience zag er veelbelovend uit, de locatie was mij totaal onbekend … Ik was zeer benieuwd naar de dag zelf. En ja, de verwachtingen zijn ingelost, het was een geslaagd event! Ik heb genoten van de sprekers, de interesante gasten en heb er zelfs een (gesigneerd) boek aan overgehouden!

Jammer dat ik eerder weg moest, want ik had graag de presentatie van Joost de Valk nog bijgewoond. Maar die staat ondertussen op slideshare! #win

Een mooi en gestructureerd overzicht van de dag kan je vinden op Emailblog.

Een tip voor een volgende editie: voorzie voldoende stopcontacten voor de gasten die een laptop mee hebben. Maar ook voor mensen wiens gsm het nogal snel begeeft als hij intensief gebruikt wordt.

De quotes die me van het #Fusionmex event bijgebleven zijn, vind je hieronder:

Hieronder enkele foto’s van het Fusion Marketing Experience event.