event

More than you see

More than you see

Naar aanleiding van de release van de Nespresso Pixie, heeft Nespresso een wedstrijd gelanceerd. Het is de bedoeling dat je slogan van de Pixie “More than you see” op je eigen manier interpreteert. Mijn interpretatie is de foto hierboven. (met dank aan Pitslamp)

Ik kan een Pixie Nespresso toestel winnen als jullie massaal reacties plaatsen onderaan deze blogpost. De blog met het meest aantal comments, wint het toestel. Het is belangrijk dat er enkel op deze blogpost reacties geschreven worden en niet via Facebook of Twitter. Enkel de reacties onderaan deze blogpost tellen mee.

Als ik het toestel win, verloot ik onder de mensen die reageerden een pakketje “Espresso Pure Origine” van Nespresso.

UPDATE: de wedstrijd loopt nog tot maandagavond 14/03, middernacht. De comments gegeven voor 15/03 tellen mee voor de wedstrijd.

UPDATE 13/03: In het wedstrijdreglement staan er geen beperkingen op het aantal reacties per persoon. Mijn Franstalige concurrente heeft opgeroepen om max. 3 reacties per persoon te plaatsen. Daarom mogen jullie vanaf nu ook 3 keer reageren. En dit nog tot maandag 14/03 middernacht. Thx in advance!