Marketing

Secret Project

Sommigen van jullie zullen het misschien wel al op twitter gelezen hebben, maar sinds kort ben ik bezig met het #SecretProject.

Er is al heel wat gebeurd; zo is de domeinnaam en nog zoveel meer al geregistreerd. Verschillende dingen waar ik momenteel nog niets over kan zeggen, anders is het secret project niet zo secret meer! Maar er is nog heel wat werk aan de winkel om alles op punt te stellen.

Als alles goed gaat, zal het #SecretProject eind volgende week live kunnen gaan. Nog een klein beetje geduld dus!

Ondertussen heb ik blijkbaar al enkele personen wat nieuwsgierig gemaakt , vandaar ook deze blogpost.
In de comments kunnen jullie raden waar het #SecretProject over gaat en wat het is!

Uiteraard hangt er ook voor jullie, mijn lieve bezoekers, iets aan vast. Diegene die het #SecretProject juist raadt, krijgt een Pitslamp Profiel shoot aangeboden van …. Pitslamp!

De onthulling van het #SecretProject zal ook via deze blog gebeuren! Zo zullen jullie te weten komen waar ik de afgelopen week/weken mee bezig ben geweest! Uiteraard zal ik ook dan de winnaar van de profiel shoot bekendmaken!

Laat dus jullie fantasie werken, raad waar ik mee bezig ben én win die profiel shoot!